12. OBLETNICA POSLOVANJA PODJETJA: smo na pravi poti!

12. OBLETNICA POSLOVANJA PODJETJA: smo na pravi poti!

Ja, dragi naši, že 12 let je minilo od ustanovitve našega podjetja. Daljnega leta 2010 smo registrirali podjetje kot samostojni podjetnik, ki se je leta 2016 zaradi vse večjega obsega poslovanja preoblikovalo v družbo z omejeno odgovornostjo. Zadnja sprememba je bila dokapitalizacija družbe v višini 30.000 eurov v mesecu decembru 2021.

Od samostojnega podjetnika smo zrasli v družbo z najvišjo finančno boniteto na svetu. Rast nas ni presenetila niti nas ni pokvarila, saj v svojem delu še vedno uživamo: imamo ogromno še neizkoriščenih idej, širimo nabor storitev in izdelkov, podjetjem pomagamo reševati težave na področju embalaže in pakirnih strojev, dotikamo se področja nabave prodaje osnovnih surovin, svetujemo, oblikujemo, pomagamo, zmagujemo na javnih razpisih za nepovratna sredstva in razne projekte.

Naša posebnost je zdrav in odprt odnos s strankami. Velika večina naših strank postane tudi naš dobavitelj, saj naše stranke pogosto povežemo med seboj in jim pomagamo pri širitvi posla.

Naše stranke, pa tudi naši dobavitelji so naši iskreni prijatelji, in do njih se vedemo odgovorno in pošteno. Zanimivo je, da nimamo odprtih obveznosti ali terjatev, saj jih vse avansno poravnavamo. Smešno je, da to počnemo iz čiste lenobe, saj se nam ne ljubi spremljati stanja odprtih obveznosti ali terjatev.

Ko se ozremo 12 let v preteklost, vidimo čudovito obdobje, ki ga nebi zamenjali za nič na svetu, ko se ozremo naprej, vidimo čudovito prihodnost, polno uspehov in osebnega zadovoljstva. Praznujmo skupaj to obletnico, dragi naši, in hvala vam za podporo!

Kontaktiraj nas