Aluminijasti navojni zamaški za vino in buteljke, različnih oblik, barv in dimenzij, z možnostjo tiska po meri

Aluminijasti navojni zamaški za vino in buteljke, različnih oblik, barv in dimenzij, z možnostjo tiska po meri

Našo ponudbo širimo na področje aluminijastih navojnih zamaškov za buteljke za vino.

Ravno tako kot naši konkurenti tudi mi ponujamo pokrovčke različnih barv, dimenzij in z možnostjo potiska po meri, a na njihovo grozo po bistveno nižjih cenah. Verjemite nam, ne na račun kvalitete, temveč zaradi kirurško natančne optimizacije poslovnih procesov v celotni nabavno-prodajni verigi.

Vinarji, tako v Sloveniji kot v tujini, čedalje več vinskih steklenic namesto s klasičnimi plutovinastimi zapirajo z navojnimi zamaški. Pravijo, da so bolj praktični in tudi zanesljivi, saj pri plutovinastem zamašku do odprtja steklenice ni zagotovila, da je vino dobro.

Danes povečini velja, da so navojni zamaški primerni za vina, ki se popijejo v letu ali dveh, medtem ko je za vina, ki so narejena za večletno staranje, še vedno primernejša klasika.

Stekleničenje vina je pomemben strošek, ki je sestavljen iz stroškov za steklenice, zamaške, etikete in kartone. Če je enake steklenice možno kupiti pri različnih proizvajalcih, je pri zamaških potrebnega nekaj dela v smislu oblikovanja in tiska po meri.

Če vas zanima nakup večje količine navojnih aluminijastih zamaškov za vina, nas kontaktirajte – ponudba, ki vam jo bomo pripravili, vas bo zagotovo prijetno presenetila.

Kontaktiraj nas