Avtomatska linija za doziranje alkohola in alkoholnega gela za dezinfekcijo rok v okrogle, ovalne ali pravokotne plastenke in za avtomatsko nameščanje ter pričvrščevanje zamaškov

Avtomatska naprava za doziranje alkohola in alkoholnega gela za dezinfekcijo rok v plastenke

Na podlagi povpraševanja smo se odločili, da strankam predstavimo avtomatsko linijo za doziranje alkohola in alkoholnega gela za dezinfekcijo rok v plastenke in za avtomatsko nameščanje ter pričvrščevanje zamaškov.

Gre za vrhunski izdelek, zaščiten s sistemom za preprečevanje nastanka eksplozij pri doziranju hitrovnetljivih tekočin. Doziranje se vrši preko 6 ali 8 dozatorjev, hitrost polnjenja plastenk je od 25 do 40 na minuto, odvisno od števila dozatorjev in velikosti plastenk. Vsi ključni elementi so narejeni iz nerjavečega jekla 304, sistem je računalniško nadzorovan preko zaslona na dotik, dozatorji so opremljeni s sistemom proti kapljanju.

Avtomatska naprava za nameščanje in pričvrščevanje zamaškov/pokrovčkov na plastenke

Avtomatska naprava za podajanje in pričvrščevanje zamaškov pride montirana za polnilnim strojem, gre za vrhunski produkt, ki med delovnim procesom zahteva le občasno polnjenje lonca s pokrovčki/zamaški. Sposoben je popolnoma avtomatsko čepirati med 30 in 40 plastenkami na minuto, menjava formata zamaška traja cca 30 minut, nastavitev sistema za menjavo višin plastenke traja približno 5-10 minut.

Na linijo je možno priklopiti tudi napravo za samodejno etiketiranje plastenk, a je tokrat ne predstavljamo, saj so želje strank glede etiket zelo različne.

Če tudi vas zanima nakup linije, nas kontaktirajte.

Kontaktiraj nas