Avtomatska linija za proizvodnjo mehkih ‘jelly’ bonbonov

Avtomatska linija za proizvodnjo mehkih ‘jelly’ bonbonov

Prehrambena evropska industrija je en izmed pomembnejših odjemalcev naših naprav in avtomatskih linij za pakiranje živil. Vse naše naprave zadostujejo zahtevnim HACCP pogojem, so zanesljive in natančne. Tisti, ki nas poznate, veste, kako pomembno je za nas zadovoljstvo kupcev, saj so reklamacije tisto, kar si najmanj želimo. Zaradi tega se zelo trudimo, da strankam dobavimo naprave pi meri, da jim pomagamo pri izbiri, jim svetujemo na podlagi naših izkušenj, jih informiramo tekom proizvodnje in jim ponujamo prvovrstne poprodajne storitve in rezervne dele v roku par dni po njihovem naročilu. Od naših zunanjih kooperantov zahtevamo najboljšo kakovost, pri tem smo neizprosni. To je za nas nekaj povsem samoumevnega.

Pred dnevi smo od znane stranke prejeli povpraševanje po liniji za izdelavo mehkih ‘jelly’ bonbonov, ponudba je v pripravi. Naprava bo delovala nekako tako, da bo omogočila kuhanje mase, formiranje bonbonov, hlajenje v komorah, samodejno pakiranje, čepiranje in etiketiranje v lončke.

Stranka je ena izmed tistih, ki razmišlja dolgoročno in sicer na način, da vse postopke skuša čim bolj avtomatizirati. Že večkrat smo napisali, da marsikatera stranka za začetku kupi cenejše polavtomatske naprave z namenom prihranka, a se že čez leto ali dve odloči za nakup avtomatske linije, saj je naročil vedno več, proizvodnje zmogljivosti jih ne dohajajo. Iz izkušenj vam povemo, da se to dogaja povsod.

Razumemo strahove strank, da prodaja ne bo tako visoka kot so visoke ambicije, a vendarle se na koncu vse ambicije uresničijo. Stranka, ki naroča napravo za izdelavo jelly bonbonov se ambicij zaveda, in naša naloga je, da ji ambicije pomagamo uresničiti z dobavo zanesljivih strojev.

Cilji od naših strank so tudi naši cilji, naša dolžnost je, da strankam pomagamo, dokler niso 100% zadovoljne. Tega ne pišemo zato, ker se to lepo bere, ampak ker tako čutimo, da je prav, ker to tudi sami zahtevamo od naših dobaviteljev in kooperantov.

Kontaktiraj nas