Brezplačno do zaščitnih kirurških mask za vaše zaposlene? Dobavimo vam maske in pomagamo do subvencije Slovenskega podjetniškega sklada

Brezplačno do zaščitnih mask za vaše zaposlene - uredimo vam maske in subvencijo
Brezplačno do zaščitnih kirurških mask za vaše zaposlene – uredimo vam maske in subvencijo

Slovenski podjetniški sklad (v nadaljevanju SPS) je 3.7.2020 v Uradnem listu Republike Slovenije št. 93/2020, objavil nov »Javni poziv COVID19 za nakup zaščitne opreme«.

Posamezno podjetje bo lahko prejelo do 9.999,00 evrov pomoči, sredstva pa bodo na osnovi Javnega poziva dostopna preko SPS. Namen projekta je zagotovitev ustrezne varnosti zaposlenih in varnega poslovanja malih in srednje velikih podjetij v času epidemije COVID19 oz. po njej, kot preventiva pred ponovnim širjenjem virusa.

V okviru projekta se bo podjetjem sofinanciral nakup zaščitne opreme (pralnih obraznih zaščitnih mask, obraznih zaščitnih mask za enkratno uporabo, zaščitnih rokavic, razkužil, brezstičnih termometrov za merjenje telesne temperature) za zagotovitev ustrezne zaščite pred okužbami in širjenjem virusa COVID19.

Prijavijo se lahko mikro, mala in srednje velika podjetja z najmanj 5 zaposlenimi, organizirana kot gospodarske družbe, samostojni podjetniki posamezniki ali zadruge.

Ob nakupu mask vam pomagamo pri pridobitvi nepovratnih sredstev

Ob nakupu naših zaščitnih kirurških mask, ki imajo CE certifikat po standardu EN 14683:2019, tip II R, vam pomagamo pri izpolnitvi razpisne dokumentacije in pridobitvi subvencije za nakup.

Za nami je že več uspešno zaključenih projektov in zadovoljnih strank. Vse vloge za pridobitev subvencije, ki smo jih pomagali izpolniti strankam, so bile uspešno zaključene.

Pogoji so naslednji:

  • vaše podjetje mora imeti vsaj 5 zaposlenih oseb;
  • imeti morate digitalno potrdilo;
  • registrirati morate uporabniško ime na Slovenskem podjetniškem skladu.

Za več informacij nas kontaktirajte čim prej. Poziv je sicer odprt predvidoma do 31. oktobra letos, a če bo denar porabljen prej, na voljo je skupno 10 milijonov evrov, ga bo sklad predčasno zaprl.