Če se vam je zaradi posledic korona virusa prekinila ustaljena dobavna veriga in za poslovanje nujno potrebujete plastenke, stekleničke, zamaške, kapalke ali drug material, vam ga lahko zelo hitro poiščemo na Kitajskem ter dostavimo z letalskim prevozom

Zaloga materiala na Kitajskem, pripravljena na odpremo

Kot lahko spremljamo v medijih in tudi pri poslovanju, postajajo posledice korona virusa čedalje hujše: zapirajo se mejni prehodi, šole, raznorazne ustanove, države razglašajo karantene in izredne razmere, v oskrbovalnih verigah prihaja do zastojev in prekinitev dobav, v trgovinah se zaradi velikega povpraševanja po hrani praznijo police in zmanjkujejo izdelki, skratka, dogaja se nekaj, kar se nam je še pred par meseci zdelo nepredstavljivo.

Zamaški iz polipropilena

Težave nastajajo pri poslu: prodajna mesta se (začasno) zapirajo, naročil ni, zaradi upada poslovanja se ukinja delovna sila. Posebno skrb pa predstavljajo prekinjene ali okrnjene dobavne verige, predvsem Evropske. Če npr. nabavljate material v Italiji ali Španiji dobro veste, kaj imamo v mislih: materiala ni več za dobiti. Brez materiala pa se vaše poslovanje ustavi, in narediti je treba vse, da se ga ohrani. Pri tem vam lahko pomagamo.

Letalski prevoz je dražji kot ladijski, a hiter

Od leta 2010 se ukvarjamo ne le s proizvodnjo strojev in tiskom embalaže na Kitajskem, temveč tudi z iskanjem in nabavo materiala. V letih poslovanja smo stkali pristne in zaupanja vredne poslovne vezi s Kitajskimi proizvajalci, ki nam omogočajo hitrejše iskanje materiala in prevoz v Evropo, pridobili smo pogajalska znanja, s katerimi v dobro naročnikov nižamo cene materiala pri proizvajalcih, smo dobri plačniki, zaradi katerih nam dobavitelji pogosto pošljejo material, še preden jim plačamo, zato, da pohitrimo prevoz. Če je nuja, pogosto organiziramo letalske prevoze, da naročnikom čim prej zmanjšamo poslovno škodo, ki bi sicer nastala zaradi pomanjkanja materiala.

Če za svoje poslovanje nujno potrebujete material, nas kontaktirajte. Kitajska podjetja delajo s polno paro!

Kontaktiraj nas