CIKLOPENTASILOKSAN (D5): redno dobavljamo sestavine za kozmetično industrijo po zmernih cenah in hitrih časih dostave

CIKLOPENTASILOKSAN: redno dobavljamo sestavine za kozmetično industrijo po zmernih cenah in hitrih časih dostave
CIKLOPENTASILOKSAN: redno dobavljamo sestavine za kozmetično industrijo po zmernih cenah in hitrih časih dostave

Ciklopentasiloksan (CYCLOPENTASILOXANE) je pogosta sestavina v izdelkih za nego kože in telesa, ki se uporablja za izboljšanje teksture formulacij in pomaga, da izdelki gladko in enakomerno drsijo. Ima tudi dodatno prednost, saj deluje kot zaščitna ovira za kožo, ščiti kožo pred izgubo vlage, alergeni in bakterijami.

Ciklopentasiloksan je del družine majhnih silikonov, imenovanih ciklometikoni. Ciklometikoni so bistre tekočine brez vonja, ki se uporabljajo v izdelkih za nego kože, da dajejo vaši koži gladko teksturo, ki omogoča, da se ključne sestavine izdelka enakomerno dovajajo na kožo.

Ciklopentasiloksan je ena najpogostejših sestavin, ki se danes uporabljajo v izdelkih za osebno nego. Sintetično izdelan, je silikonski derivat, ki nosi različne aplikacije za kožo in lase, kot so lak za lase in kreme za sončenje. S širšim poudarkom na uporabi pri oblikovanju, ciklopentasiloksan postaja vse bolj priljubljen v izdelkih za nego las in tistih, kjer lahko mikroskopska zaščitna plast koristi koži.

Ciklopentasiloksan ima obročasto strukturo, zaradi česar je bolj hlapen ali manj stabilen. Ta nestabilnost omogoča, da ciklopentasiloksan izhlapi, ko ga nanesete na kožo, zaradi česar je odlična sestavina za izdelke, ki se morajo gladko nanašati, vendar ne ostanejo lepljivi po nanosu. Ker ves ciklopentasiloksan sčasoma izhlapi s površine kože, pusti za seboj druge ključne sestavine v izdelku, da delajo svojo čarobnost. Zaradi tega izhlapevanja je odlična nosilna sestavina.

To sestavino dobavljamo v Evropi tudi mi, in sicer po precej bolj konkurenčnih cenah kot jih ponujajo drugi dobavitelji in prodajalci po Evropi. Kot ponavadi priložimo COA, SDS in MSDS certifikate ter zagotavljamo kvaliteto izdelka. Odlikujejo nas tudi hitri časi dostave, cca 6-8 tednov po naročilu kakršnihkoli količin. Minimalna količina za naročilo je 1.000 kg. Za več informacij nas kontaktirajte.

Kontaktiraj nas