Črno matirane stekleničke s kapalkami iz bambusovih pokrovčkov

Črno matirane stekleničke s kapalkami iz bambusovih pokrovčkov
Črno matirane stekleničke s kapalkami iz bambusovih pokrovčkov

‘Eko je in’, bi rekli poznavalci tržišča izdelkov za široko potrošnjo, in s to trditvijo se strinjamo tudi mi. Plastičnih vrečk skorajda ni več na razpolago, v sosednji Italiji so izdelki iz reciklirane plastike PET manj obdavčeni kot izdelki iz nerecikliranih materialov, v porastu je prodaja živil lokalnega izvora (kilometer 0).

Proizvajalci izdelkov v tekočinah imajo možnost doziranja v plastenke ali stekleničke: vsak tip vsebnikov ima svoje prednosti in pomanjkljivosti, je pa res, da so stekleničke manj sporne z okoljskega vidika.

Na stekleničkah je pogosto moč najti tudi kapalke, ki so najpogosteje sestavljene iz steklene pipete, plastičnega pokrovčka ter gumijaste membrane za črpanje tekočine v pipeto. Medtem ko za gumijasto membrano ne obstaja okoljsko nesporna alternativa, za plastičen pokrovček obstaja: pokrovček iz bambusa.

Danes smo od proizvajalca prejeli vzorce, fotografije objavljamo v tem prispevku. Material dobavimo v 2 mesecih po naročilu, minimalna količina je 50.000 kosov. Garantiramo vam najnižjo ceno v Evropi!

Čudoviti vzorci matiranih stekleničk s pokrovčki za kapalke iz bambusa

Kontaktiraj nas