Črpalka za pretakanje kislin in kemikalij

Črpalka za pretakanje kislin in kemikalij
Črpalka za pretakanje kislin in kemikalij

Črpalka za pretakanje kislin in kemikalij se od običajnih črpalk za tekočine nekoliko razlikuje. Kisline so namreč tako jedke, da bi ob njihovem prečrpavanju z navadno pumpo uničili tesnila. Podobno lastnost imajo tudi nekatere kemikalije in sestavine, med drugim tudi tekoči nikotin, ki ga uporabljajo za izdelavo tekočin za elektronske cigarere.

Črpalka za pretakanje kislin in kemikalije, ki jo ponujamo, ima možnost doziranja od 10 do 30 kilogramov. Razdelki so težki po 10 gramov, natančnost doziranja pa 0.05% F.S. Napajanje je izmenično in sicer napetosti 220 V ter frekvence 50 HZ, moč motorja je 0.1 kW. Za delovanje potrebuje zrak pod pritiskom med 0.5 in 0.7 Mpa. Doziranje je pametno, saj če ni zaznana posoda, črpalka ne dozira.

Črpalka ima zaščito pred trčenjem med polnilno glavo in sodom brez diferenciala, samodejna tara, samodejno zaznavanje in zagon polnjenja, odkrivanje napak in diagnoza.

Ena oseba lahko dozira tekočino v kanistre in jih hkrati tudi čepira. Profesionalna glava za polnjenje, pofesionalna oblika z nemško tehnologijo, petplastna kombinirana tesnila, ki zagotavljajo, da po popolnem polnjenju ne kaplja.

Enostavno upravljanje: nastavljiva reža za fiksiranje položaja cevi, hitra, a natančna. Višino polnilne glave lahko nastavite v območju od 0 do 150 mm z ročajem (za kratko polnilno glavo), zato je primerna za različne vrste posod.

Črpalka ima funkcijsko stikalo: neto teža / bruto teža, samodejni / ročni način delovanja preklopljiv. Opremljena je z veliko in majhno skupino krogličnih ventilov in dvostopenjsko polnilno glavo za doseganje velikega/srednjega/majhnega/mikro pretoka in štirih hitrosti polnjenja.

Uvožene komponente: PLC iz Japonske Mitsubishi, rele iz Japonske OMRON, stikalo iz Francije Schneider, ventil iz Hecoly, aktuator iz Airtac-a, valj iz Airtac-a, LCD iz GSS-a, zagotavljajo stabilnost celotne zmogljivosti.

Črpalka je dobavljiva v 2-3 mesecih po naročilu. V primeru interesa nas kontaktirajte.

Kontaktiraj nas