Danes smo od DHL prejeli paket z darilom kot zahvalo za dosledno plačevanje računov

Danes smo od DHL prejeli paket z darilom kot zahvalo za dosledno plačevanje računov

Logistika je v našem poslu pomemben dejavnik, kjer ni prostora za povprečnost. Če odpremljamo pakete iz enega konca sveta na drugega, želimo biti 100% prepričani, da bodo paketi prispeli hitro in v nepoškodovanem stanju.

Danes smo od DHL prejeli paket z dopisom, v katerem se nam zahvaljujejo za naše dosledno plačevanje računov tudi v teh negotovih časih. Dopisu je bila priložena čokoladica. Lepa simbolična gesta.

Vse račune od naših dobaviteljev plačamo isti dan, kot jih prejmemo, ne čakamo na datum valute. Nekateri bi temu rekli doslesnost, drugi lenoba, saj se nam ne ljubi spremljati datumov zapadlosti računov, pa tudi potrebe po kreditiranju nimamo nobene – vse finančne zadeve imamo radi poravnane takoj. Zaradi tega nimamo odprtih postavk, zaradi tega imamo poslovanje 100% pod kontrolo.

Z mednarodnim kurirjem DHL sodelujemo že od leta 2010, prejeli in poslali smo že ogromno paketov, in sodelovanje je vedno potekalo na profesionalnem nivoju.

Z njimi smo zadovoljni, v njih smo prepoznali partnerja, z njimi ogromno delamo, komunikacija poteka na dnevnem nivoju, vedno je profesionalna, prisluhnejo nam, pomagajo nam, kjer se le da. Zaradi tega profesionalnega odnosa so zadovoljne tudi naše stranke.

Kontaktiraj nas