Danes smo od Kitajskih proizvajalcev prejeli preko DHL kurirja 5 paketov z vzorci zamaškov flip top, disc top in razpršilk

Testiranje vzorcev zamaškov

Pogosto se zgodi, da se na nas obrnejo proizvajalci, ki imajo na zalogi plastenke, zamaškov pa ne. Dobavni roki zamaškov so pri evropskih dobaviteljih zelo dolgi, tudi do 20 tednov, proizvodnja pa seveda ne sme stati. Prav vsem strankam priskočimo na pomoč.

Zamaški so v veliki večini standardnih oblik, kot tudi navoji na grlih plastenk: 18/410, 20/410, 20/415, 22/410, 24/410, 28/410 in podobni. Ni pa to nujno res, v preteklosti smo naleteli tudi na primere, ko so bili navoji na dveh zamaških sicer enakih dimenzij različni – en izmed zamaškov se je lepo privil na grlo plastenke, drugi pa nikakor ne.

Testiranje navoja zamaškov na plastenkah. Navoj je v redu, dolžina cevke pa je prekratka.

Ravno zaradi takih primerov pred vsakim velikoserijskim naročilom zahtevamo od proizvajalcev nekaj vzorcev zamaškov na pregled in potrditev skladnosti s strankimini plastenkami.

Danes smo prejeli 5 paketov po DHL z vzorci, in jih testirali iz vseh zornih kotov: material, barva, navoj, vonj, struktura, trdnost, vzdržljivost, odpornost na 96% alkohol. Za naše stranke so dobri le najboljši zamaški, ki uspešno prestanejo vsa testiranja.

Kontaktiraj nas