Danes smo stranki dostavili 40′ kontejner s potiskano embalažo iz Kitajske

Danes smo stranki dostavili 40′ kontejner s potiskano embalažo iz Kitajske

Kot smo dne 4.2.2020 napisali, korona virus ne vpliva na naše dobave embalaže in pakirnih strojev iz Kitajske. Kot dokaz prilagamo nekaj fotografij iz današnjega razklada embalaže, ki smo jo sranki dostavili v 40′ kontejnerju. Ladja je izplula iz kitajskega pristanišča v mesecu januarju pred pričetkom praznovanja Kitajskega novega leta.

Palete s potiskano embalažo

Kako nam to uspe, če pa v tem trenutku cel svet trpi zaradi karanten, okrnjenih transportnih poti in tovarn na Kitajskem, ki zaradi virusa ne poslujejo? Odgovor se skriva v skrbno izbranih dobaviteljih, korektnih poslovnih odnosih, utečenih transportnih poteh in našimi več kot 10-letnimi poslovnimi izkušnjami.

Potiskana embalaža iz Kitajske

Kot je razvidno iz fotografij, je bila embalaža dostavljena v perfektnem stanju, dobro zaščitena pred morebitnimi zunanjimi vplivi in poškodbami, vsi kartoni so bili na paletah izdatno oviti s celofanom, na kartonih je natančno in jasno označena vsebina, teža in količina vsebine.

Embalaža je v kartonih dodatno zaščitena s celofanom

Tudi v kartonih je potiskana embalaža natančno prešteta in ovita s stretch folijo. Embalaža je v kartonih zložena tako, da onemogoča nenadzorovano premikanje med manipulacijo in transportom, da zapolni ves prostor in da onemogoča nastanek poškodb ali zvijanja.