Delamo po meri: dezinfekcijski robčki za roke, razkužilni robčki za čiščenje in razkuževanje površin

Dezinfekcijski robčki za roke, razkužilni robčki za čiščenje in razkuževanje površin
Dezinfekcijski robčki za roke, razkužilni robčki za čiščenje in razkuževanje površin

“Čistoča je pol zdravja”, nas uči znani slovenski pregovor, kateremu je težko oporekati.

Ob pojavu korona virusa lansko leto smo začeli množično uporabljati razkužila za roke na bazi vsaj 70% alkohola, seveda z namenom, da zmanjšamo možnost prenosa virusa nase.

Razkužila, najsi bodo v obliki tekočine ali gela, so montirana po vseh večstanovanjskih objektih, v trgovinah, ljudje jih imamo v osebnih vozilih, v torbicah, skratka, povsod so na razpolago.

Razkužila v obliki tekočin so priročna na mestih, kjer je velik pretok oseb, manj pa so primerna za to, da jih nosimo s seboj: posode za razkužila so ponavadi večjih velikosti in so okorna, zamaški pogosto ne tesnijo dobro in pride do izlitja vsebine.

Na trgu so se zaradi navedenega začeli pojavljati ponudniki dezinfekcijskih robčkov za roke, in mi smo med njimi. Strankam ponudimo izdelavo dezinfekcijskih robčkov s potiskom in vsebino po meri.

Poleg robčkov, prepojenih z vsaj 70% alkoholom, vam lahko ponudimo robčke na bazi Benzalkonium Chlorida (0,13%), ki je primeren za osebe, alergične na alkohol, stopnja dezinfekcije je 99%.

Robčke lahko pakiramo po 1, 10, 25, 50, 60, 80, 100, 160, 120, 200, 250, 400, 600 ali 800 kosov.

Pri cenah smo zelo fleksibilni in vam gremo če se le da zelo na roko, saj nam je cilj dolgoročno sodelovanje in predvsem vaš uspeh.

Kontaktiraj nas