Do pokrovčkov in zamaškov v samo enem tednu: tako je videti DHL-ov kombi, napolnjen z našimi kartoni

Do pokrovčkov in zamaškov v samo enem tednu: tako je videti DHL-ov kombi, napolnjen z našimi kartoni

“Čas je denar”, govori znani pregovor v številnih jezikih, in po naših izkušnjah to še kako drži. Če podjetja ne dobijo materiala za proizvodnjo hitro, trpi ne le prodaja, temveč vsi povezani delovni procesi: nabava, proizvodnja, trženje, kadri, logistika in seveda tudi finance.

Materiali, ki jih proizvodna podjetja potrebujejo za delo, so tudi embalaža, zamaški in seveda stroji. Dobavitelji teh materialov so pogosto podjetja, obremenjena s togimi delovnimi procesi, neučinkovito delovno silo, počasnimi dobavami in obremenjena s finančnimi obveznostmi za poslovne objekte in naprave. Zaradi tega so roki dostav materiala dolgi, tudi več mesecev, material in stroji pa dragi.

Za razliko od konkurence smo mi precej hitri in fleksibilni: na Kitajskem sodelujemo s številnimi verodostojnimi proizvajalci, ki proizvajajo material in stroje po konkurenčnih cenah, imamo informacije o stanju zalog, s pomočjo DHL-a pa organiziramo zelo hitre dostave. Zaradi velikih volumnov pretovora imamo dogovorjene neverjetno ugodne cene prevoza.

Včeraj smo prejeli poln DHL-ov kombi kartonov s pokrovčki za stranko, v enem tednu po naročilu. Paketi so bili dobro zaščiteni pred poškodbami ter primerno označeni. Stranki smo pakete dostavili še isti dan.

Kontaktiraj nas