FARMACEVTSKE STEKLENIČKE 10 ML S KAPALKAMI: redna dobava, minimalno naročilo 50.000 kosov

FARMACEVTSKE STEKLENIČKE 10 ML S KAPALKAMI: redna dobava, minimalno naročilo 50.000 kosov
FARMACEVTSKE STEKLENIČKE 10 ML S KAPALKAMI: redna dobava, minimalno naročilo 50.000 kosov

Farmacevtske stekleničke ambrato barve niso ravno sinonim za eleganco, saj po izgledu niso kaj posebnega ali inovativnega. V kombinaciji s kapalkami pa so zelo uporabne predvsem v farmacevtski in kozmetični industriji, saj vsebini preprečujejo direkten stik s sončno svetlobo, imajo standarden navoj, so dovolj robustne da ne počijo zlahka ter so enostavne za polnjenje.

Na svetu boste našli ogromno proizvajalcev, distributerjev in ponudnikov tovrstnih stekleničk, velik razpon cen in različne hitrosti dobave. Kot ponavadi je cena odvisna od naročene količine in kakovosti, pa tudi od časa dostave. Je pa še nekaj malenkosti, na katere bi vas radi opozorili, saj niso samoumevne:

  1. certifikat embalaže;
  2. pakiranje steklenic v folijo;
  3. kvaliteta gumic na kapalkah;
  4. način sestavljanja kapalk (ročno ali strojno);
  5. označevanje kartonov;
  6. poprodajne aktivnosti.

Z dobavo materialov in surovin, predvsem pa strojev, se ukvarjamo že dolgo. Če tehtamo ceno in kvaliteto, naša tehtnica čedalje bolj prevaga v kvaliteto, pa ni bilo vedno tako: včasih nam je veliko bolj bila pomembna cena. Prepričani smo bili, da so višje cene materiala posledica pogajalskih spretnosti progajalcev, kar je včasih tudi držalo, a ne vedno.

Verjemite nam, pomembnejša je kvaliteta, in kvaliteta ni poceni. Verjemite nam, nekvaliteten izdelek ali material je veliko dražji kot kvaliteten, čeprav je njegova nabavna cena nižja! Material slabe kvalitete povzroča zastoje v proizvodnji in posledično zamude, jezo in stres, kar se pozna v vaših izdelkih. Žalostno je, da so tudi izdelki zaradi uporabljenega nekvalitetnega materiala pogosto slabši, kar opaziji tudi vaši kupci. Vaši izdelki tekmujejo s konkurenco, pa ne le s ceno!

Kontaktirajte nas in zahtevajte brezplačne vzorce farmacevtskih stekleničk 10 ml s kapalkami

Ponujamo kvalitetne farmacevtske stekleničke ambrato barve s kapalkami. Dobavni časi so med 60 in 90 dnevi, najmanjša količina za naročilo je 50.000 kosov, cene so korektne, proizvajalec je veeodostojen, z njim sodelujemo že vrsto let in do sedaj nismo imeli še nobene reklamacije. Za več informacij glede ponudbe ali vzorcev nas kontaktirajte.

Kontaktiraj nas