FPP2 zaščitne obrazne maske, različnih barv, na voljo po ugodnih cenah

Zaščitne obrazne maske FFP2, različnih barv, 800.000 kosov dnevna proizvodnja v Evropi, na razpolago po ugodnih cenah
Zaščitne obrazne maske FFP2, različnih barv, 800.000 kosov dnevna proizvodnja v Evropi, na razpolago po ugodnih cenah

Predvsem pri naših severnih sosedih Avstrijcih, pa tudi pri njihovih severnih sosedih Nemcih, so trenutno najbolj iskane zaščitne obrazne maske tipa FFP2. Tam je njihova uporaba tudi zakonsko zahtevana.

Po evropskih standardih so to filtrirne maske s skupno kratico FFP (Filtering Facepiece Particles). Nosilca maske zaščitijo pred vdihavanjem kapljic in tudi delcev, razpršenih v zraku. Maske tipa FFP2 morajo zadržati najmanj 94% teh delcev. Maske je ponavadi potrebno menjati na 4 ure.

Ljudje imamo radi raznoliko ponudbo, in zaščitne maske seveda niso izjema. Si zamislite, kako monotono bi bilo življenje, če bi vsi vozili samo en tip avta, nosili enaka očala, imeli enako barvo las ali enako obleko? Tudi pri obraznih maskah je tako, da je uporabna vrednost, torej zaščita pred virusi, postalo že nekaj samoumevnega. Manjka pa tisto nekaj, s čimer se maske ločijo od ostalih zaščitnih mask. Barvna raznolikost to pomanjkljivost odpravlja.

Predstavljamo vam večbarvne FFP2 zaščitne maske, med katerimi so: rdeče, modre, vijoličaste, zelene, roza in sive.

Ne glede na barvo, so maske ustrezno certificirane in se v smislu kakovosti v ničemer ne razlikujejo belih. Proizvedene so v Evropi v skladu z dobro proizvodno prakso in pod strogo kontroliranimi pogoji.

Maske so na razpolago v nekaj dneh po naročilu, minimalno naročilo je 50.000 kosov. Za več informacij nas lahko kadarkoli kontaktirate.

Kontaktiraj nas