Ideja za poslovno darilo: zaščitne maske z logotipom

Ideja za poslovno darilo: zaščitna maska z logotipom
Ideja za poslovno darilo: zaščitna maska z logotipom

Koronavirus, pandemija, covid-19, lockdown… izrazi, ki so zaznamovali leto 2020. Začelo se je v pričetku leta z informacijami iz Kitajske, nadaljevalo mesec dni kasneje z novicami iz Italije, v marcu se je zadeva pričela v Sloveniji, v aprilu smo se srečali s splošnim zaprtjem javnega življenja in negodovali nad nedostopnostjo zaščitnih sredstev.

No, kasneje so zaščitna sredstva le prišla na razpolago, konec junija se je zadeva nekoliko umirila, nekoliko potuhnila čez poletje ter se v septembru ponovno prikazala. Kljub nekoliko hudomušnem zapisu moramo na tej točki poudariti, da se zavedamo, da zadeva ni enostavna, da je precej ljudi trpelo in tudi izgubilo življenje, zato smo tudi sami sprejeli vse vrste zaščitnih ukrepov za varovanje zdravja.

Zaščitne maske z logotipom so letošnji jesenski prodajni hit

Barve mask in napisov določite vi, medtem ko mi poskrbimo za hitro in kvalitetno izdelavo mask z logotipom.
Barve mask in napisov določite vi, medtem ko mi poskrbimo za hitro in kvalitetno izdelavo mask z logotipom.

V času vzpona prodaje zaščitnih sredstev so tudi maske dosegle določeno stopnjo razvoja, in zadnja je ta, da jih je moč personalizirati v skladu z naročnikovimi željami, najpogosteje z logotipom podjetja.

Zaščitne maske z logotipom vam naredimo tudi mi, in sicer pri Kitajskem proizvajalcu. Barve mask in napisov določite vi, medtem ko mi poskrbimo za hitro in kvalitetno izdelavo mask z logotipom.

Ideja za poslovno darilo: zaščitne maske z logotipom
Barve mask lahko določite na podlagi barvne lestvice RAL, lahko pa izbiro prepustite nam.

Obstajata 2 načina priprave logotipa na maskah:

  1. vezenje – manj uporabno, saj ne omogoča natančno izdelavo logotipa v majhnih dimenzijah;
  2. tiskanje – bolj uporabno, omogoča natančen tisk logotipom na zaščitne maske.

Maske so iz bombaža in jih je moč prati. Imajo antibakterijsko zaščito (po 50 pranjih še vedno vsebuje 99% protibakterijsko zaščito), žepek za filter in vgrajeno sponko za pričvrstitev na nos.

Proizvajalec je letos presegel prodajo 50 milijonov mask, kar pomeni, da so izdelki kvalitetni in sprejeti s strani kupcev po celem svetu.

Personalizirane maske z logotipom so letošnji prodajni hit, saj se veliko podjetij odloča zanje zaradi približujočih se novoletnih praznikov, pred katerimi bodo obdarovala poslovne partnerje in zaposlene. Zaščitne maske z logotipom gredo v strošek podjetja, pa še za reklamne namene so uporabne, saj jih ljudje nosijo na najvidnejšem delu telesa -obrazu!

Glede naročil smo zelo konkurenčni, najmanjše število mask pri naročilu je 500 kosov, navzgor pa ni omejitve. Več mask kot boste naročili, boljšo ceno vam bomo zrihtali!