Imate preveč zaloge? Ste nabavili preveč pokrovčkov, plastenk, dozatorjev? Kontaktirajte nas – presežno zalogo vam bomo pomagali prodati!

Imate preveč zaloge? Ste nabavili preveč pokrovčkov, plastenk, dozatorjev? Kontaktirajte nas - pomagali vam bomo prodati!
Imate preveč zaloge? Ste nabavili preveč pokrovčkov, plastenk, dozatorjev? Kontaktirajte nas – pomagali vam bomo prodati!

V industriji, zlasti v proizvodnji, pogosto pride do presežne zaloge materiala in izdelkov. Zaradi nepredvidenih situacij, kot so zamude na transportnih poteh, podražitve materiala in surovin, nenapovedane akcijske ponudbe vaših kupcev se podjetja rada oborožijo z dovolj visoko zalogo materiala, zlasri takrat, ko imajo utečen posel z določenimi strankami.

V praksi pa se kaj hitro zgodi, da tudi utečen posel pade v vodo, in to iz različnih razlogov: kupec lahko najde ugodnejšega dobavitelja, zniža se povpraševanje po njegovih izdelkih (npr. zaradi večje konkurence ali setonskih nihanj), pride v slabo finančno situacijo (npr. zaradi koronavirusa), spremeni izdelek (npr. zaradi zahtev trga se iz plastike preusmeri v steklo ali karton, spremeni barvo izdelka).

V takšnih primerih nasrkajo dobavitelji, ki so do sedaj kupcu šli na roko tako, da so imeli material za kupca vedno na zalogi, vedno na razpolago za takojšnjo odpremo.

Dobaviteljem v takšnih primerih lahko ostanejo na zalogi velike količine pokrovčkov, plastenk, kartonskih škatel, steklenic, kapalk, papirja, granulatov različnih barv, polizdelkov in surovin. Kaj narediti s tem odvečnim materialom? Proizvajalcem ga je težko vrniti, zlasti če so le-ti iz drugega konca sveta in je od nabave minilo že več časa. Težava je tudi v tem, da je marsikateri material lahko izdelan po meri za točno določenega kupca (v smislu barve, oblike ali dišave).

V primeru presežnih zalog pakirnega materiala vam lahko pomagamo, da ga prodate. Na evropskem tržišču smo pomemben igralec v dobavni verigi embalaže, poslujemo s stotinami podjetij od Španije do Poljske in dnevno se srečamo z ogromnim povpraševanjem. Naše stranke so potencialni kupci vaših presežnih zalog.

Na naš elektronski naslov nam pošljite čim natančnejši opis vaše presežne zaloge, fotografije, lokacijo zaloge in ceno, po kateri bi radi zalogo prodali. Zlasti pri ceni bodite razumni – vašo presežno zalogo vam bomo skušali odprodati, zato ne sme presegati vrednosti ki jih ponuja konkurenca!

Informacijo o vaših presežkih bomo delili s potencialnimi kupci na naših spletnih straneh, po emailih in telefonskih klicih po celi Evropi. Ko bomo kupca našli, vas bomo obvestili.

Kontaktiraj nas