Izdelek naše stranke z zanimivo zgodbo: razkužilna tekočina za roke Atropasept s 70% alkohola in s trigger razpršilko

Priporočamo: učinkovita razkužilna tekočina za roke Atropasept s 70% alkohola in pozor - s trigger razpršilko
Priporočamo: učinkovita razkužilna tekočina za roke Atropasept s 70% alkohola in pozor – s trigger razpršilko

Na tržišču je moč najti ogromno različnih razkužil za roke, saj po njih vlada precejšnje povpraševanje zaradi epidemije covid-19.

Razkužila so pakirana v različne velikosti embalaže, so različnih barv, gostot in dišav, imajo različne dozatorje. A le malokateri izdelek ima za seboj tako zanimivo zgodbo kot jo ima Atropasept. V nadaljevanju jo bomo delili z vami.

Razkužilno sredstvo za roke Atropasept proizvaja podjetje Atropa d.o.o. Mimogrede, ali veste, kaj je atropa? Atropa ali volčja češnja je visoka zelnata trajnica, katere listi in plodovi so zelo strupeni. Vsebujejo atropin in sorodne alkaloide, spada v družino razhudnikovk, kamor prištevamo na primer tudi krompir, jajčevec, paradižnik in tobak.

Je tudi vas pritegnil logotip rdeče barve, ki se nahaja na nalepki od izdelka? Nas je. Predstavlja pa medvedjo šapo. Zakaj? Podjetje ima sedež in proizvodnjo v Kočevju, Kočevje pa je najbolj znano ravno po rjavih kočevskih medvedih.

Atropasept je izdelek v obliki tekočine in ne gela. Predstavniki podjetja so nam pojasnili, da so se za tekočino odločili zato, ker je po njihovem mnenju prijetnejši občutek za roke, če se nanje nanese tekočina in ne gel, čeprav razumejo, da marsikdo rajši uporablja gel.

Kaj je na izdelku poleg lično oblikovane nalepke pritegnilo našo pozornost? Dve zadevi:

  1. trigger razpršilka;
  2. izrazit vonj po etanolu.

Na vonje se ne spoznamo, smo pa strokovnjaki za področje pokrovčkov, in iz izkušenj vemo, da so trigger razpršilke ene izmed najdražjih razpršilk na tržišču. Zakaj je proizvajalec na plastenko namestil ravno trigger razpršilko? Zaradi uporabniške izkušnje: po izdatnem testiranju je namreč ugotovil, da je tekočino na roke lažje razpršiti z večjo trigger razpršilko kot z manjšo (in cenejšo) spraj razpršilko.

Če ste zainteresirani za nabavo ali nadaljnjo prodajo večje količine razkužil za roke Atropasept po korektnih cenah, kontaktirajte podjetje Atropa d.o.o. Veseli bomo, če jim boste sporočili, da ste predstavitev izdelka našli na naših spletnih straneh, veseli pa boste tudi vi, saj vam bodo zaradi te informacije priznali dodaten popust.

Kontaktiraj nas