Izjava o varovanju osebnih podatkov

1. Splošno

Kadrovik d.o.o. (v nadaljevanju Kadrovik) spoštuje zasebnost vsakogar, ki obišče naše spletne strani. Želeli bi vas seznaniti, katere podatke Kadrovik zbira in kako se uporabljajo. Izvedeli boste tudi, kako lahko uveljavljate svoje pravice glede podatkov, ki se nanašajo na vas.

Vse spremembe te lzjave o varovanju podatkov bodo objavljene na tej spletni strani. To vam omogoča, da se lahko kadarkoli seznanite s podrobnostmi zbiranja in uporabe podatkov.

Izjava o varovanju osebnih podatkov ne velja za spletne strani, do katerih lahko dostopate preko hiperpovezav, objavljenih na Kadrovikovi spletni strani.

2. Zbiranje, uporaba in obdelava osebnih podatkov

Naziv odgovorne pravne osebe: Kadrovik d.o.o.

Naslov odgovorne pravne osebe: Cankarjev drevored 46, 6310 Izola, Slovenija

Kadrovik uporablja osebne podatke predvsem zato, da svojim uporabnikom omogoči uporabo teh spletnih strani. Kakršnakoli dodatna obdelava podatkov se izvede samo na osnovi drugih zakonskih obveznosti ali dovoljenj, ali če je posamezni uporabnik Kadroviku dal svoje soglasje. Kadrovik hrani in obdeluje podatke še posebno za naslednje namene:

Ko uporabniki obiščejo spletno stran, Kadrovik samodejno zbira in hrani naslednje podatke: IP-naslov ali identifikacijsko številko naprave, ki je dodeljena zadevni končni napravi, ki jo potrebujemo za pošiljanje zahtevane vsebine (npr. vsebine, besedila, slike in informacije o izdelkih, podatkovne datoteke, ki so na voljo za nalaganje), aktivnosti uporabnikov na spletni strani, tip zadevne končne naprave, uporabljeni tip brskalnika ter datum in čas uporabe.

Kadrovik hrani te podatke največ sedem dni za prepoznavanje in zasledovanje zlorabe ter za izboljšanje predstavitve storitev, lastnosti, funkcionalnosti in splošnih administrativnih nalog.

Ko podatki niso več potrebni za zgoraj navedene namene, jih Kadrovik izbriše ali zakrije podatke o uporabi, vključno z IP-naslovi.

Obdelava in uporaba podatkov temeljita na zakonskih določbah, ki te postopke upravičujejo z utemeljitvijo, da (1) je obdelava podatkov potrebna za zagotavljanje spletne strani ali (2) da ima Kadrovik prevladujoč pravni interes za zagotavljanje in izboljšanje funkcionalnosti in brezhibnega delovanja spletne strani ter da je spletna stran prilagojena potrebam uporabnikov.

3. Nadaljnja obdelava osebnih podatkov

Navežite stik z našim podjetjem

Morda ste posredovali svoje kontaktne podatke preko našega kontaktnega obrazca.

Vaše podatke bomo uporabili za to, da bomo lahko odgovorili na vašo zahtevo.

Obdelava in uporaba vaših podatkov temeljita na zakonskih določilih, ki upravičujejo take postopke z utemeljitvijo, da so potrebni za obdelavo vaše zahteve.

Če niste podali soglasja za daljšo hrambo podatkov v okviru našega upravljanja odnosov z deležniki, podatkov ne bomo hranili dlje, kot je potrebno za izpolnitev zgoraj navedenega namena oziroma tako dolgo, kot se to zahteva pri obvezni hrambi podatkov.

 

5. Vaše pravice v povezavi s podatki, ki se nanašajo na vas/Pooblaščenec za varstvo podatkov

Do svojih podatkov imate pravico dostopati kadarkoli. Poleg tega lahko, če so izpolnjene določene zahteve, uveljavljate spodaj navedene pravice:

  • pravico do popravka,
  • pravico do izbrisa podatkov,
  • pravico do omejevanja obdelave podatkov,
  • pravico do vložitve pritožbe pri pristojnem nadzornem organu za varstvo podatkov,
  • pravico do prenosljivosti podatkov (od 25. maja 2018).

Pravica do zavrnitve

V primeru aktivnosti, povezanih z obdelavo vaših osebnih podatkov, ki se izvaja na podlagi pravnega interesa družbe Kadrovik, imate pravico obdelavo kadarkoli zavrniti zaradi razlogov, ki izhajajo iz vašega posebnega položaja. Kadrovik bo nemudoma prenehal z obdelavo podatkov, razen če lahko dokaže pomembne razloge, ki prevladajo nad vašimi interesi, pravicami in svoboščinami, ali če je obdelava podatkov namenjena uveljavljanju, izvajanju ali obrambi pred pravnimi zahtevki.

V takšnih primerih, ali če imate kakršnekoli druge želje v zvezi z vašimi osebnimi podatki, vas prosimo, da nam pošljete elektronsko pošto na e-naslov: info@kadrovik.si.

Naslov odgovorne pravne osebe: Cankarjev drevored 46, 6310 Izola, Slovenija

7. Uporaba vtičnikov za družbena omrežja

Na naši spletni strani so integrirani različni vtičniki (plugins) za različna družbena omrežja. Te storitve ponujajo naslednja podjetja (ponudniki storitev):

Družbeno omrežje Facebook upravlja družba Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, ZDA (Facebook). Seznam vtičnikov najdete na spletni strani: https://developers.facebook.com/docs/­plugins

Družbeno omrežje Twitter upravlja družba Twitter Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, ZDA. Seznam vtičnikov najdete na spletni strani: https://dev.twitter.com/web/tweet-button

lnstagram upravlja družba lnstagram LLC., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, ZDA (lnstagram). Seznam vtičnikov najdete na spletni strani: http://blog.instagram.com/post/­36222022872/introducing­ instagram-badges

Linkedln upravlja družba Linkedln Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, ZDA (Linkedln). Seznam vtičnikov najdete na spletni strani: https://developer.linkedin.com/plugins#

Za povečanje zaščite osebnih podatkov pri obisku naše spletne strani so vtičniki (plugins) za družbena omrežja v našo spletno stran integrirani s tako imenovano rešitvijo “dveh klikov”. Takšen koncept zagotavlja, da se povezava s strežniki posameznega ponudnika ob obisku naših spletnih strani, ki vsebujejo takšne vtičnike, ne vzpostavi samodejno. Aktivirajo se šele, ko jih kot uporabnik aktivirate in s tem podate svoje soglasje za prenos podatkov, tako da vaš brskalnik vzpostavi neposredno povezavo s strežniki določenega ponudnika. Vsebina vtičnika določenega ponudnika se nato posreduje neposredno do vašega brskalnika in se prikaže na zaslonu vašega računalnika.

S pomočjo vtičnikov dobi posamezni ponudnik informacijo o tem, do katere naše spletne strani ste dostopali. Če ste v času obiska naše spletne strani z vašim uporabniškim računom prijavljeni na enem izmed družbenih omrežij, se lahko ponudnik seznani s tem, do katerih vsebin dostopate. V primeru interakcije z vtičniki, npr. če pritisnete gumb “všeč mi je” ali če oddate komentar, vaš brskalnik to informacijo posreduje do strežnikov določenega ponudnika, kjer se ta shrani.

Dodatne informacije o zbiranju in uporabi podatkov na družbenih omrežjih Facebook ali Twitter ter o vaših pravicah in možnostih za varstvo zasebnosti lahko najdete na spletni strani določenega ponudnika (politika varstva podatkov/politika varstva zasebnosti):

Facebook – politika varovanja podatkov/politika varovanja zasebnosti: http://www.facebook.com/policy.php

Twitter – politika varovanja podatkov/politika varovanja zasebnosti: https://twitter.com/privacy

Instagram – politika varovanja podatkov/politika varovanja zasebnosti: https://help.instagram.com/­155833707900388/

LinkedIn – politika varovanja podatkov/politika varovanja zasebnosti: https://www.linkedin.com/legai/Data Protection-policy 

Close Menu