Kemasan, mesin lan bahan kanggo ngolah lan ngemas produk kanthi skala gedhe

Mesin kemasan, bahan kemasan lan kemasan dicithak khusus. Luwih murah lan luwih aman tinimbang ing Alibaba.

Tinjau program sales
test2

Stoppers

Kita nyedhiyakake stopper standar 20/415, 24/410, 28/410 lan dimensi liyane: flip-top, top disc, pemicu, pompa sabun, semprotan. 

Mesin kemasan, bahan kemasan lan kemasan dicithak khusus. Luwih murah lan luwih aman tinimbang ing Alibaba.

Kemasan

Yen sampeyan butuh bungkus sing luwih cilik, bisa ngirit nganti 44%
biaya

Mesin kemasan, bahan kemasan lan kemasan dicithak khusus. Luwih murah lan luwih aman tinimbang ing Alibaba.

Mesin pengepakan

Kita bisa ngirit nganti 52% biaya nalika nggawe mesin kemasan otomatis. Kabeh mesin wis disertifikasi CE.