Kemasan, mesin lan bahan kanggo ngolah lan ngemas produk kanthi skala gedhe

Mesin kemasan, tutup lan stopper, kemasan termal, wadhah kanggo panganan, obat-obatan lan kosmetik

Tinjau program sales

Ing Simpenan: pumps lan pemicu 28/410

Pompa 28/410, panjang tabung FBOG 30 cm, dikemas 900 lembar / karton
Penyemprot pemicu 28/410, tabung FBOG panjang 30 cm, dikemas 1.000 lembar / karton

Mung pesenan minimal 1 kardus!

Crita lan kontribusi paling anyar

Program sales

test2

Stoppers

Kita nyedhiyakake stopper standar 20/415, 24/410, 28/410 lan dimensi liyane: flip-top, top disc, pemicu, pompa sabun, semprotan. 

Kemasan

Yen sampeyan butuh bungkus sing luwih cilik, bisa ngirit nganti 44%
biaya

Mesin pengepakan

Kita bisa ngirit nganti 52% biaya nalika nggawe mesin kemasan otomatis. Kabeh mesin wis disertifikasi CE.