Kemasan, mesin lan bahan kanggo ngolah lan ngemas produk kanthi skala gedhe

Mesin pengemas, tutup, kemasan termal, wadah kemasan, layanan pengemasan

Tinjau program sales

Crita lan kontribusi paling anyar

Program sales

test2

Stoppers

Kita nyedhiyakake stopper standar 20/415, 24/410, 28/410 lan dimensi liyane: flip-top, top disc, pemicu, pompa sabun, semprotan. 

Kemasan

Yen sampeyan butuh bungkus sing luwih cilik, bisa ngirit nganti 44%
biaya

Mesin pengepakan

Kita bisa ngirit nganti 52% biaya nalika nggawe mesin kemasan otomatis. Kabeh mesin wis disertifikasi CE.