KAKO JE LEPO, KO STROJ DELA NAMESTO VAS: doziranje, natikanje in pričvrščevanje kapalk, etiketiranje (VIDEO)

KAKO JE LEPO, KO STROJ DELA NAMESTO VAS: doziranje, natikanje in pričvrščevanje kapalk, etiketiranje

Ljudje smo čudna bitja: nekateri so garači, drugi lenuhi, tretji hedonisti, četrti lažnjivci in prevaranti, najdejo se ljudje, ki so dobri kot kruh, spet drugi so kriminalci in nasilneži. Večina ljudi stremi k ustvarjanju in urejanju stvari, nekateri bolj, drugi manj, zavisi od motivacije in osebnostnih lastnosti. Prav vsi pa se zavedamo tega, da več dela praviloma prinese več finančnih sredstev.

V velikoserijski proizvodnji dela skoraj nikoli ne zmanjka, je pa lahko težavno, saj je delo v proizvodnji ponavadi enolično in ponavljajoče. Obstajajo tehnološke rešitve, ki takšno delo poenostavijo, pohitrijo, olajšajo in povečajo učinkovitost. Tem rešitvam pravimo po domače avtomatski stroji in avtomatske linije v primeru, da je več avtomatskih strojev povezanih zaporedno.

Na zrgrnjem videu je ena izmed naših avtomatskih linij, ki skrbi za polnjenje farmacevtskih stekleničk s kozmetičnimi serumi, natikanje kapalk na stekleničke ter njihovo pričvrščevanje, in seveda etiketiranje nalepk na stekleničke. Zadevca je opremljena še s senzoriko, ki poskrbi za spremljanje delovanja v realnem času preko spleta.

Kontaktiraj nas