Kartonska embalaža za jajca 30/1 in 20/1, na prodaj samo za velike odjemalce

Kartonska embalaža za jajca 30/1 in 20/1, na prodaj samo za velike odjemalce
Kartonska embalaža za jajca 30/1 in 20/1, na prodaj samo za velike odjemalce

V angleškem jeziku pomeni pojem ‘packaging’ znanost, umetnost in tehnologijo pakiranja ali zaščite izdelkov, ki so namenjeni za distribucijo, hrambo, prodajo ali uporabo.

Med izdelki, ki zaradi svoje krhkosti potrebujejo odlično zaščito, so vsekakor kokošja jajca. Obstajajo tovarne, ki so specializirane za izdelavo platojev in škatel za jajca, eni jih izdelujejo iz kaširanega papirja, drugi iz plastike.

Ponavadi je bila plastika cenejša, a okoljsko bolj sporna kot material. Zadnje čase pa se tako plastika kot papir dražita zaradi pomanjkanja surovin na svetovnam nivoju. A ne povsod, obstajajo področja, kjer so surovine iz različnih vzrokov ugodne, in ravno tam se nahaja naš nov dobavitelj kartonske embalaže za jajca 30/1 in 20/1.

V poslovnem okolju smo znani kot grosist, ki naročnikom znižuje stroške nabave embalaže in embalažnega materiala. To si seveda lahko privoščimo zaradi ogromnih nabavnih količin, nizke marže in poslovanja z lastnim kapitalom, ne dolžniškim.

Tako kot sami nabavljamo v velikih količinah, tako tudi prodajamo v velikih količinah, in pri platojih za jajca se številke za naročilo pričnejo pri 100.000 kosih ali pri enem tovornjaku (šleperju).

Z vso gotovostjo potrjujemo, da v Evropi ponujamo najcenejše kartonske platoje za jajca 30/1 in 20/1! Vas zanima nakup? Kontaktirajte nas, kajti le tako boste lahko pričeli z nižanjem vaših nabavnih stroškov.

Vzorci kartonske embalaže za jajca