Kompletna linija za kapsuliranje prahov in blistiranje kapsul za samo 99.900 EUR, dobavljiva v samo 45 dneh po naročilu (VIDEO)!

Naprava za mešanje prahov

Izdelava prehranskih dopolnil je ena izmed dejavnosti, ki ne pozna krize. Ravno nasprotno, na tržišču je čedalje več povpraševanja po tovrstnih izdelkih, pa naj si bodo to izdelki za hujšanje, povečevanje mišične mase, vitamini, minerali, proteini in še marsikaj.

Izdelava kapsul je kompleksen postopek, povezan z znanjem, surovinami, embalažo in seveda napravami. Na tržišču je možno najti cel kup naprav za kapsuliranje, ene so dražje, druge cenejše, ene delajo bolje, druge slabše. Skoraj za vse pa veljajo dolgi čakalni časi, saj je treba na kapsulirno linijo čakati med 6 do 12 meseci.

Mi vam kompletno linijo priskrbimo v samo 45 dneh po naročilu! Linija zajema naslednje stroje:

  1. stroj za mešanje prahov;
  2. stroj za kapsuliranje prahov;
  3. stroj za poliranje in odstranjevanje neustreznih kapsul;
  4. stroj za blistiranje kapsul.
Naprava za samodejno kapsuliranje prahov

V tehnične karakteristike se v tem prispevku ne bomo pretirano spuščali, saj vam bomo več informacij lahko ponudili po e-mailu na vašo zahtevo. Bi pa radi omenili to, da smo tovrstne linije že večkrat dobavili zadovoljnim kupcem, ki z njimi niso imeli težav.

Naprava za poliranje in odstranjevanje neustreznih kapsul

Kapsulirati je možno različne velikosti kapsul, od #000 do #5, naprava kapsulira okoli 72.000 kapsul na uro, blistira pa od 1.200 do 4.200 blisterjev na uro. Če predpostavimo, da vsebuje blister 15 kapsul, je njegova hitrost delovanja usklajena s hitrostjo naprave za kapsuliranje prahov.

Naprava za blistiranje kapsul

Kompletno linijo ponujamo za samo 99.900 eurov. Naprave imajo CE certifikat in so varnostno pregledane. Za več informacij in naročila nas kontaktirajte.

Kontaktiraj nas