Kupec je imel zahtevo po avtomatskem pakirnem stroju, ki bo sposoben spakirati vsaj 20 izdelkov na minuto. Zahteve kupca smo dosegli (video)

Avtomatski pakirni stroj, ki je sposoben spakirati več kot 20 izdelkov na minuto

Pakirni stroji so naprave, ki lahko v proizvodnem postopku veliko pripomorejo k povečanju produktivnosti, nižanju stroškov, optimizaciji skladišča in organizaciji postopka nabave. So pa to tudi naprave, ki lahko v primeru, če se kupijo napačne, zagrenijo življenje. Do neoptimalne odločitve pride pogosto zaradi časovne in finančne stiske ter pomanjkanja informacij.

Pakirne, polnilne, sortirne, čepirne, etiketirne, označevalne in še marsikatere druge stroje proizvajamo in dobavljamo na Kitajskem vse od leta 2010. V tem obdobju smo doživeli že marsikaj, tako dobrega kot tudi slabega, in zaradi nabranih izkušenj vam lahko zdaj s kirurško natančnostjo ponudimo takšen stroj, kot ga potrebujete, upoštevajoč vaše finančne in časovne okvire. Da pa bi to dosegli, se pred izbiro stroja sestanemo in pogovorimo o željah in potrebah. Vemo, da se v časovni stiski tak pogovor lahko zdi nepotreben, a je nujen, saj ob pogovoru ugotovimo zahteve kupca, pričakovanja, svetujemo pri izbiri, povemo prednosti in slabosti strojev ter pomagamo pri končni odločitvi. Delamo v interesu kupca, smo fleksibilni in korektni, imamo željo po dolgoročnem sodelovanju.

Od enega kupca smo tako na sestanku prejeli zahtevo, da mora stroj spakirati izdelke v vsaj 20 kosov embalaže na minuto, da mora pakirati 24 ur na dan in da ne sme delati napak. Zahteve smo upoštevali, in rezultat je bil na veliko navdušenje kupca stroj na zgornjem videu.

Kontaktiraj nas