Logotip ‘www.packaging.si’ boste našli tudi na stikalnih ploščah naprav za avtomatsko procesiranje visokoserijskih izdelkov

Logotip ‘www.packaging.si’ boste našli tudi na stikalnih ploščah naprav za avtomatsko procesiranje visokoserijskih izdelkov

Pogosto slišimo, da se ne znamo ukvarjati z brandingom, poudarjanjem naše blagovne znamke, da imamo časovno povožen logotip, da nimamo poenotene grafične podobe podjetja.

In to drži, naše področje dela je usmerjeno k lajšanju oz. odpravljanju težav podjetnikom, ki se ukvarjajo z velikoserijsko proizvodnjo izdelkov, za branding nismo strokovnjaki.

Siemens ekran na dotik od etiketirnega stroja

Da je naše spletno mesto potrebno prenove, se zavedamo, zato smo to dejanje prepustili zaupanja vrednemu podjetju Emigma – prenovljeno spletno mesto bo zagledalo luč sveta predvidoma konec meseca aprila.

Naj vam čisto potiho namignemo, da bo na spletni strani tudi ene vrste e-trgovina z zamaški, ki vam bo omogočila lažji pregled nad izdelki, nam pa olajšala delo s procesiranjem naročil.

Pri logotipu pa je tako, da ga ne bomo menjali, saj nam je všeč, je enostaven, praktičen, vsebuje vse informacije. Da pa vseeno poskrbimo za branding, smo logotip začeli vgrajevati v ekrane na dotik od strojev, ki jih dobavljamo kupcem, najdete ga tudi na vseh transportnih kartonskih škatlah iz naše dobave.

Kontaktiraj nas