Пакување, машини и материјал за големи обработка и пакување на производи

Печатено пакување, картони, картонски рабници, машини за пакување, шишиња, капачиња и други производи по нарачка

Прегледајте ја програмата за продажба
23. 1. 2021 Машини и уреди

Квалитетна домашна пиварница за производство на 200 литри пиво на ден може да биде ваша за разумна количина

22. 1. 2021 Материјал и производи

Нов сопствен производ: картонски кутии за транспорт (картон), средни слоеви на палети и агли за заштита на работ. Брза испорака.

19. 1. 2021 Материјал и производи

Дезинфекциски марамчиња засновани на 70% алкохол со додадена алое вера, марамчиња спакувани во 1 парче / пакет, сопствено печатење (ОЕМ)

15. 1. 2021 Материјал и производи

Ние работиме обичај: средства за дезинфекција на рацете, средства за дезинфекција за чистење и дезинфекција на површини

14. 1. 2021 Шишиња и капачиња

Спрејови за активирање, без метал, конец 28/410, про60ирна, сопствена должина на цевката, достапна во рок од XNUMX дена по нарачката

test2

Стопери

Ние доставуваме стопери со стандардни 20/415, 24/410, 28/410 и други димензии: флип-топ, врв на диск, активирање, пумпа за сапуница, спреј. 

Печатено пакување, картони, картонски рабници, машини за пакување, шишиња, капачиња и други производи по нарачка

Пакување

Доколку ви требаат поголеми количини помала амбалажа, можеме да ви заштедиме до 44%
трошоци.

Печатено пакување, картони, картонски рабници, машини за пакување, шишиња, капачиња и други производи по нарачка

Машини за пакување

Може да ви заштедиме до 52% на трошоците при изработка на машини за автоматско пакување. Сите машини се со сертификат за CE.

Наши партнери