Na prodaj imamo večjo količino razkužil za roke v 5-litrskih kanistrih

Na prodaj imamo večjo količino razkužil za roke v 5-litrskih kanistrih
Na prodaj imamo večjo količino razkužil za roke v 5-litrskih kanistrih

“Večja kot je količina, nižja je cena”, besede, ki jih pozna praktično vsak podjetnik. Enako velja tudi za tekočine, v večjih količinah kot jo kupite, nižja je cena na enoto. Ampak tokrat ne bomo dolgovezili o osnovnih pojmih pogajanj, temveč o bolj enostavnejših zadevah.

Kolega nas je zaprosil za pomoč pri prodaji razkužil za roke. Ne vemo kako, ampak znašel se je z zalogo 500-600 kanistrov po 5 litrov te uporabne količine. Danes nas je zaprosil za pomoč pri njihovi prodaji, in seveda mu bomo skušali pomagati.

V navodilih za uporabo piše naslednje: “antibakterijsko sredstvo za zaščito rok proti glivicam, virusom in bakterijam. Uporabljati le na nepoškodovani koži. Ni za uživanje! Hranite na sobni temleraturi in zunaj toplotnih virov. Hraniti stran od otrok, mlajših od 6 let. Pazite, da ne pride v stik z očmi ali sluznico in v primeru stika takoj izperite z vodo!”.

Vemo, da je trenutno na tržišču precej tovrstnih tekočin, ki so si med seboj precej podobne. A ta tekočina je nekoliko drugačna, je od našega kolega, in tisti, ki kupujejo od naših kolegov, postanejo naši kolegi, in kolegi si med seboj pomagajo.

Zatorej če imate potrebo po nakupu 5 litrskih kanistrov z razkužilom za roke, nas kontaktirajte!

Kontaktiraj nas