Na zalogi v Evropi več milijonov belih razpršilk s sprožilcem, navoj 28/410, tuba 240 mm, ki iščejo nove lastnike!

Na zalogi v Evropi več milijonov belih razpršilk s sprožilcem 28/410, tuba 240 mm, ki iščejo nove lastnike!
Na zalogi v Evropi več milijonov belih razpršilk s sprožilcem 28/410, tuba 240 mm, ki iščejo nove lastnike!

Približuje se 4. val koronavirusa, to je dejstvo. Medtem ko se svet ukvarja z delta, delta plus in lambda sevi, iz Kalifornije že poročajo o novem, »ipsilon« sevu, ki se precej dobro izogiba zaščiti cepiv.

Razpršilka s sprožilcem 28/410 bele barve

Ena od zadnjih študij tega seva kaže, da ima »ipsilon« tri mutacije na »igli«, ki lahko zmanjšajo učinek cepiv do 70 odstotkov, kot so ugotovili raziskovalci Univerze Washington in Vir Biotechnology laboratorija iz San Francisca.

Na zalogi v Evropi imamo več milijonov kosov razpršilk s sprožilcem

Kot kaže, bodo ukrepi za preprečevanje širjenja virusa, kot so cepljenje, nošenje zaščitnih obraznih mask, socialna distanca in seveda razkuževanje rok, še dolgo v veljavi. Zaradi dragega ladijskega transporta iz Kitajske in povečanega povpraševanja se pričakuje, da bodo šle cene razpršilk na sprožilec ponovno v nebo.

Že danes lahko poskrbite, da boste imeli jeseni na zalogi dovolj razpršilk, po korektnih cenah. Na zalogi imamo v Evropi več milijonov kosov razpršilk s sprožilcem 28/410, dolžina tube 240 mm. Če ste zainteresirani za nakup količine vsaj 230.000 kosov, nas kontaktirajte čim prej, saj se prodajajo kot vroče žemljice.

Kontaktiraj nas