Najemamo 2 tovorni letali, voyage charter, za prevoz 530 palet belih dozatorjev 28/410 za razkužila za roke iz Kitajske v Slovenijo

Najemamo 2 tovorni letali, voyage charter, za prevoz 530 palet belih dozatorjev 28/410 za razkužila za roke iz Kitajske v Slovenijo

Za naročnika uvažamo iz Kitajske večjo količino belih dozatorjev 28/410 za razkužila za roke, FBOG 17 cm. Posel zajema več milijonov kosov.

Ker ima naročnik rok, do katerega mora pokrovčke prejeti, precej kratek, smo namesto običajnega, ladijskega transporta, pričeli z organizacijo letalskega. Angažirali smo naše špediterje, s katerimi dolgo sodelujemo, tudi hitre kurirje, a nikakor nismo prišli zraven s ceno.

Zato smo se odločili, da bomo malce povprašali še za ceno najema kompletnega letala po načinu voyage charter, in smo v fazi čakanja ponudb. Ker je višina palet v letalih omejena, pa tudi proizvajalec ne more hkrati proizvesti celotne količine dozatorjev, bomo najbrž najeli 2 letali in ne eno.

Količine materiala, ki jih uvažamo iz Kitajske, so vedno večje, kar potrjuje pravilnost začrtane strategije našega poslovanja, primernost cen v primerjavi z našimi konkurenti in zanesljivost pri dobavah.

Zavedamo se, da zaradi naše usmerjenosti v velike količine ne moremo procesirati vseh tistih strank, ki si želijo prejeti manjše količine materiala, vendar pa so ravno velike količine prepeljanega materiala tiste, s pomočjo katerih lahko našim strankam pripravimo konkurenčne cene, saj so cene na enoto materiala zaradi vpliva cene transporta nižje.

Če vas zanima sodelovanje z nami, nas kontaktirajte, in z veseljem vam bomo priskočili na pomoč pri optimizaciji stroškov. Smo zelo fleksibilni.

Kontaktiraj nas