Naprava za avtomatsko sestavljanje kartonskih škatel in lepljenje spodnjega dela s salotejpom (VIDEO)

Naprava za avtomatsko sestavljanje kartonskih škatel in lepljenje spodnjega dela s salotejpom
Naprava za avtomatsko sestavljanje kartonskih škatel in lepljenje spodnjega dela s salotejpom

Priprava paketov je prijetno delo, če je paketov malo. Če je paketov ogromno, postane že sama priprava kartonskih škatel zahtevno opravilo. Zamislite si na dan pripraviti nekaj 100 kartonov, dan za dnem, ročno. S to težavo se srečujejo predvsem v večjih distribucijskih podjetjih in spletnih trgovcih.

“Za vsako rit šiba raste”, sicer nekoliko vulgarno pravi prevogovor, ki ga bomo mi nekoliko omilili v “za vsako težavo obstaja rešitev”. In tudi za sestavljanje velikega števila kartonskih škatel oz. paketov obstaja rešitev, ki jo opisujemo v tokratnem prispevku.

Naprava za avtomatsko sestavljanje kartonskih škatel in lepljenje spodnjega dela s salotejpom dela ravno to, kar potrebujete. Zložene kartone namestite na zalogovnik, od tam jih naprava samodejno prenaša enega za drugim na delovno površino. Na delovni površini naprava najprej zaviha krajša spodnja dela kartonov, nato pa še daljša, preko katerih samodejno zalepi lepilni trak oz. salotejp. Ob zaključku postopka naprava sestavljene kartone samodejno odstrani iz sistema.

Naprava poskrbi, da postane ponavljajoče se delo prijetno opravilo. Za več informacij nas kontaktirajte.

Video prikaz delovanja naprave

Kontaktiraj nas