Naprava za samodejno doziranje stekleničk, samodejno vtikanje kapalk v stekleničke in njihovo samodejno pričvrščevanje (VIDEO)

Naprava za samodejno doziranje stekleničk, samodejno vtikanje kapalk v stekleničke in njihovo samodejno pričvrščevanje

Za priznano farmacevtsko podjetje proizvajamo napravo, ki bo v stekleničke samodejno dozirala olja, v stekleničke podajala kapalke in jih tudi samodejno pričvrščevala. Sledil bo postopek samodejnega etiketiranja, na koncu procesa pa bo zbiralnik polnih in etiketiranih stekleničk.

Zadeva je zasnovana preprosto, a za proizvodnjo velikiih serij. Gre za enega izmed naših najbolj povpraševanih strojev, saj ga lahko naredimo izredno hitro, je robusten in kvaliteten, napak praktično ni, doziranje je enakomerno in tekočina ne kaplja med doziranjem ene in druge stekleničke.

Etiketirka je ravno tako preprosta, a robustna, skratka, narejena tako, kot bi mi želeli, da je narejen stroj, ki bi ga mi uporabljali.

Dozirna linija mora namreč funkcionirati s čim manj gibi, sposobna mora delovati 24 ur na dan 7 dni v tednu. Z našimi izkušnjami lahko to strankam zlahka zagotovimo, brez strahu, da kaj ne bo delovalo. In za to izjavo damo lahko roko v ogenj!

Kontaktiraj nas