Naprava za samodejno etiketiranje nalepk na okrogle steklenice ali plastenke, akcijska cena 6.500 EUR (VIDEO)

Naprava za samodejno etiketiranje nalepk na okrogle steklenice ali plastenke, akcijska cena 6.500 EUR

Če berete ta članek, imate v vaši proizvodnji najverjetneje že kakšno obstoječo napravo za etiketitranje stekleničk. In najbrž z njo niste zadovoljni, najverjetneje zaradi slabe natančnosti ali pa hitrosti.

Ponujamo vam mašino, brez katere enostavno ne morete poslovati. Od leta 2010 smo dobavili že nešteto podobnih naprav, testirali smo naprave za horizontalno lepljenje nalepk, vertikano s koluti, polavtomatske, avtomatske, pnevmatske, električne, skratka, izkušenj na področju etiketiranja imamo ogromno. In na podlagi naših izkušenj vam priporočamo to napravo, ki bo zadostila vsem vašim potrebam na področju etiketiranja. Steklenice, na katere boste lepili etikete s pomočjo te naprave, bodo perfektne, nalepke bodo enakomerne in ravne (od roba do roba), nalepke se bodo etiketirale izredno hitro, vzdrževanja razen občasne menjave ribbona (črnega traku za tisk serijskih številk na etikete) praktično ne boste potrebovali.

Hitrost lepljenja: 0-30 kos/min
Natančnost lepljenja: ±1.0 mm
Dimenzije nalepk: (L)20-300 mm (H)10-140 mm
Dimenzije stekleničk: Φ30-Φ100 mm (H)20-200 mm
Notranji premer koluta (mm): Φ76 mm
Zunanji premer koluta (mm): Φ350 mm
Dimenzija naprave (mm): (L)2000(W)900(H)1500 mm
Napajanje: AC220V, 50Hz/60Hz, 1200W

Tehnične karakteristike naprave za samodejno lepljenje nalepk na okrogle steklenice ali plastenke
Naprava za samodejno etiketiranje nalepk na okrogle steklenice ali plastenke, akcijska cena 5.900 EUR
Napravo lahko položite na mizo, lahko pa se tudi naredi podstavek ter napravo povežete v obstoječo linijo za doziranje trekočin

Zakaj kupiti ravno to napravo?

  1. Naprava je zelo hitra. Na uro lahko zalepi več 1.000 kosov nalepk, seveda je hitrost lepljenja odvisna od dimenzij stekleničk in nalepk.
  2. Naprava tiskaserijske številke ali datum na nalepke z uporabo ribbon traku. Možnost tiskanja na etikete je možno kadarkoli izključiti. 
  3. Naprava je zanesljiva in natančna. Nihče ne mara nalepk, ki so na stekleničkan etiketirane krivo. Ta naprava, če je nastavljena pravilno, vse nalepške etiketira ravno.
  4. Menjava formata nalepk traja od 10-15 minut. 
Naprava za etiketiranje, fotografirana od spredaj

Naprava je dobavljiva v 1 mesecu po naročilu. V primeru interesa po naročilu nas kontaktirajte.

Kontaktiraj nas