Naše zaščitne obrazne maske z logotipom EUSAIR bodo nosili zunanji ministri 10 držav

Naše zaščitne obrazne maske z logotipom EUSAIR bodo nosili zunanji ministri 10 držav
Naše zaščitne obrazne maske z logotipom EUSAIR bodo nosili zunanji ministri 10 držav

Zaščitne obrazne maske so postale nujno zlo, ki ga moramo po sili razmer zatikati za ušesa z namenom zaščititi sebe ali druge pred virusi.

Maske pa so postale celo svojevrsten modni dodatek, tako kot so leta nazaj postala korekcijska očala za vid: nositi so jih začeli celo tisti, ki niso bili slabovidni.

Zaradi dobre ‘pozicije’ obraznih mask, torej na obrazu, je marsikateri podjetnik izkoristil za to, da je nanje natisnil logotip ali/in slogan svojega podjetja, in obrazne maske so tako poleg zasčitne funkcije dobile tudi marketinško.

Zaščitnih mask smo v preteklosti dobavili kar nekaj, dobili smo tudi inšpekcijski nadzor, ki pa je po pregledu dokumentacije potrdil pravilnost našega poslovanja.

Naš najnovejši izdelek so bele obrazne maske z logotipom Evropske komisije na eni in z logotipom EUSAIR na drugi strani. Maske so pakirane v lične prozorne plastične vrečke, v katerih se nahaja tudi certifikat.

Naše maske bodo razdeljene udeležencem Strategije EU za jadransko-jonsko regijo ob koncu slovenskega predsedovanja, med katerimi bodo tudi zunanji ministri Albanije, Bosne in Hercegovine, Hrvaške, Grčije, Italije, Slovenije, Srbije, Črne gore, Severne Makedonije in San Marina.

Zaščitne obrazne maske lahko z vašim logotipom naročite pri nas, minimalna količina za naročilo je 500 kosov. Kontaktirajte nas in pripravili vam bomo tako dobro ponudbo, da je ne boste mogli zavrniti. Dostava je v samo 3 tednih po naročilu.

Kontaktiraj nas