Naši novi stranki iz mesta Brockel, Nemčija, se zahvaljujemo za zaupanje!

Naši novi stranki iz mesta Brockel, Nemčija, se zahvaljujemo za zaupanje!
Naši novi stranki iz mesta Brockel, Nemčija, se zahvaljujemo za zaupanje!

Za naše podjetje je pomembna vsaka stranka. Ne le stranka, za nas so pomembne tudi potencialne stranke, pa naj si bodo majhna podjetja na začetku svoje poslovne poti kot velike multinacionalke, ki našo ponudbo sprejmejo ali pa tudi ne. Na nas se obrnejo za pomoč, in naša dolžnost je, da jim pomagamo na najboljši možni način.

Pred dnevi smo iz Nemčije prejeli klic simpatičnega gospoda, ki se je zanimal za naše izdelke. Dogovorili smo se, da nam bo poslal vzorce pumpic, ki jih potrebuje, beseda je dala besedo, vzorci so bili naslednji dan poslani k nam preko DHL in dan kasneje tudi dostavljeni.

Vzorec je bil skrbno zapakiran, čez dozator je imel z lepilnim trakom zalepljen izhod, ki je preprečeval morebitno puščanje tekočine, v paketu se je nahajala dobavnica oz. transportni dokument, priložena so bila darilca za naše zaposlene. Prijetno smo bili presenečeni. Šele takrat smo ugotovili, da gre za uveljavljeno družinsko podjetje z več kot 100 letno zgodovino, ki izdeluje in prodaja čudovite naravne izdelke.

Četudi se ukvarjamo s prodajo večjih količin izdelkov, smo sklenili, da bomo tokrat naredili izjemo. Podjetju smo predstavili nekaj variant izdelkov in mu podali vse informacije s slikovnim in video materialom, skratka tako, kot je treba.

Iz podjetja so nam danes sporočili, da so se odločili za nakup ene izmed predlaganih variant. Komunikacija je bila vseskozi prijetna, pozitivno naravnana, občutek je tak, kot da bi se po dolgem času srečali s prijatelji. In s prijatelji se radi družimo, in s takšnimi osebami in podjetji ravno tako, ne glede na velikost sklenjenega posla.

Kraj, v katerem je pozicionirano to podjetje, se nahaja v Nemčiji blizu Bremna, na katere nas iz mladosti vežejo čudoviti spomini, ki smo jih stranki tudi opisali. In ti spomini so se zdaj se bolj utrdili.

Naši novi stranki se zahvaljujemo za zaupanje in njeno profesionalnost. Obljubljamo ji, da ji bomo izdelke dostavili na enako profesionalen način, kot so oni dostavili vzorce nam.

Kontaktiraj nas