Naši pakirni, dozirni, sortirni, mešalni in drugi stroji niso najcenejši, so pa zanesljivi in dobavljivi v samo 45-60 dneh po naročilu!

Naši pakirni, dozirni, sortirni, mešalni in drugi stroji niso najcenejši, so pa zanesljivi in dobavljivi v samo 45-60 dneh po naročilu!

Dajmo si priznati, tržišče proizvodnje naprav za pakiranje je v Evropi prepočasno. Na stroje, narejene po meri, je treba čakati vsaj pol leta, a praviloma se ta čas zavleče do 1 leta, zlasti zdaj, ko vlada pomanjkanje surovin in elektronskih elementov.

Prepričevanje, ponujanje višjih zneskov ali druge oblike lobiranja na hitrost izdelave praviloma nimajo bistvenega vpliva, čeprav se pogosto zelo mudi. Mnogo naročnikov namreč pri izdelavi strojev vežejo časovni roki, ki jih določijo ponudniki subvencij za investiranje v obratna in osnovna sredstva.

To vrzel smo zapolnili mi z našo ponudbo in storitvijo, ki je edinstvena v Evropi. S pomočjo dobro upeljanih zunanjih kooperantov uporabe hitre logistike in marljivih delavcev smo sposobni strankam ponuditi katerikoli stroj, napravo ali linijo, narejeno po meri za pakiranje, doziranje, čepiranje, blistiranje, mešanje, tubiranje ali druge aktivnosti v samo 45 – 60 dneh po naročilu!

Naši stroji niso kar tako, temveč so izredno dobre kvalitete, robustni, zanesljivi in seveda služijo svojemu namenu. Žal ne moremo trditi da so najcenejši, a je že tako, da prihranek na času nekaj stane.

Če ste zainteresirani za izdelavo pakirne naprave ali stroja po meri, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.

Kontaktiraj nas