NE KUPUJTE MAČKA V ŽAKLJU: embalažo in stroje naročajte le pri preverjenih dobaviteljih

NE KUPUJTE MAČKA V ŽAKLJU: embalažo in stroje naročajte le pri preverjenih dobaviteljih
NE KUPUJTE MAČKA V ŽAKLJU: embalažo in stroje naročajte le pri preverjenih dobaviteljih

Ste se v življenju že kdaj zafrknili? Zagotovo ste se, podjetniki smo takšni ljudje, ki se učimo na napakah, probavamo nove izzive, skušamo nižati stroške in višati prihodke. Pri tem smo v stikih z dobavitelji materiala in storitev, delavci in kupci, in tveganje, da gre lahko kaj narobe, je vedno prisotno.

Pri nabavi pakirnega materiala ali strojev se vedno išče dobra kakovost za nizko ceno, kar je seveda zelo težko dosegljivo. Govorimo iz lastnih izkušenj, ni naš namen da si s tem prispevkom dvigujemo ceno naših storitev in materiala, temveč bi vam radi pomagali in preprečili nastanek težav, s katerimi smo se v preteklosti soočali.

Tisti, ki vam ponuja sumljivo poceni izdelek, vam ponuja tudi težave s kakovostjo. Verjemite nam, zaradi težav s kakovostjo boste čez čas prišli do želje, da bi za isti izdelek boljše kakovosti rajši plačali 2-kratno ceno kot pri cenejšemu ponudniku za nekakovosten izdelek. Zaradi izdelkov slabe kakovosti bo kratkoročno in dolgoročno trpel vaš ugled in vaše stranke.

Naši stroji in embalaža niso najcenejši, so pa kvalitetni. Stranke, ki si želijo poceni izdelke, napotimo h konkurenci, na alibabi je precej poceni ponudnikov. Vendar obstaja velika verjetnost, da se za nizko ceno skriva “maček v žaklju”: dolgi časi dostave, proizvodnja v umazanih in neurejenih prostorih, slabo pakiranje, drag prevoz, neustrezni materiali, nekvalitetni stroji, neodzivnost dobavitelja, napake. Zato morate dobavitelje dobro preveriti preden začnete z njim sodelovati, in vedno morate imeti še vsaj enega rezervnega kot alternativo, če se pri prvem kaj zalomi.

Kontaktiraj nas