Ne ukvarjamo se z grafičnim oblikovanjem, tiskom majhnih količin embalaže in tiskom transportne embalaže.

Ne ukvarjamo se z grafičnim oblikovanjem, tiskom majhnih količin embalaže in tiskom transportne embalaže

Z veseljem ugotavljamo, da so novice, ki jih objavljamo na naših spletnih straneh, vedno bolj obiskane. Branost naših člankov se pozna tudi po tem, da dnevno prejemamo številna povpraševanja po naših storitvah, predvsem iz področja tiskanja embalaže.

Žal nam je, da moramo številne interesente zavrniti, saj se njihove želje ne ujemajo z našim poslovnim modelom. Specializirani smo namreč za velikoserijski tisk embalaže manjših dimenzij in za proizvodnjo avtomatskih strojev za pakiranje na Kitajskem. Specializirani smo za optimizacijo poslovnih sistemov na področju pakiranja velikih serij embalaže, in sicer ponujamo celotno rešitev.

S čim se ne ukvarjamo?

Med storitve, s katerimi se NE ukvarjamo, so:

  1. Razvoj in dizajniranje nove embalaže.
  2. Tisk majhnih količin embalaže.
  3. Tisk transportnih škatel.
  4. Grafično svetovanje.

S čim se ukvarjamo?

Stranke, ki jih sprejmemo, vedo, kaj želijo:

  1. Embalažo imajo že izrisano v pdf ali kateri drugi datoteki za obdelavo grafičnih datotek. Mi se ne ukvarjamo z razvojem embalaže in grafično pripravo.
  2. Imajo na razpolago vzorce tiskovin, podatke o teži papirja, številu uporabljenih barv in njihov popis v Pantone lestvici. Ne ukvarjamo se z razvojem nove embalaže.
  3. Tiskajo embalažo majhnih dimenzij za pakiranje izdelkov, in ne transportne embalaže. Transportne embalaže ne tiskamo, ravno tako ne embalaže večjih dimenzij.
  4. Tiskajo velike količine embalaže, ki zapolnijo vsaj 20-čeveljski ladijski kontejner. Manjših količin ne tiskamo.
  5. Bi radi na dolgi rok prihranili precej sredstev, a so pripravljeni za to tudi malce počakati – ladijski prevoz iz Kitajske namreč ni hiter.

Vse interesente, ki se ne znajdete med našimi strankami, opisanimi med zgornjimi vrsticami, smo primorani zavrniti.

Želite priti do embalaže hitro, želite imeti dobro ali poceni embalažo? Lahko se vam izpolnita dve, vendar nikakor ne vse tri želje.

Če ste šele na začetku vaše poslovne poti, bi radi razvili vašo embalažo ali bi radi tiskali transportne škatle, potem vam toplo svetujemo, da se rajši obrnete na kakšno lokalno tiskarno in ne na nas.

Teh besed si prosimo ne vzemite k srcu, popolnoma vas razumemo, da si želite znižati stroške za embalažo, in da vidite v naših storitvah to priliko. Vendar vas vljudno prosimo, da razumete tudi našo poslovno strategijo in specializiranost na trgu, od lokalnih tiskarjev se namreč razlikujemo po tem, da tiskamo poceni in kvalitetno embalažo, a samo v velikih serijah in manjših dimenzij.

Kontaktiraj nas