NEEMOVA POGAČA – NA ZALOGI 13 TON V BIH BAG VREČAH PO 500 KG: pripravite se na jesensko gnojenje s 100% naravnim in zelo učinkovitim gnojilom iz Afrike

NEEMOVA POGAČA - NA ZALOGI 13 TON V BIH BAG VREČAH PO 500 KG: pripravite se na jesensko gnojenje s 100% naravnim in zelo učinkovitim gnojilom iz Afrike
NEEMOVA POGAČA – NA ZALOGI 13 TON V BIH BAG VREČAH PO 500 KG: pripravite se na jesensko gnojenje s 100% naravnim in zelo učinkovitim gnojilom iz Afrike

“Pa kaj spet pišejo o nekih čudnih sestavinah, pa saj se vendar ukvarjajo z embalažo in ne z gnojem”, bo morda porekel marsikateri naključni bralec tega prispevka, ki nas še ne pozna. Prav je, da pred nadaljevanjem pisanja prispevka obrazložimo nekaj zadev, zaradi lažjega razumevanja naših aktivnosti.

Embalaža, s katero se ukvarjamo, je precej širok pojem – dobavljamo jo različnim industrijam, v našo embalažo se pakirajo različni izdelki, surovine in zmesi. Vsak izdelek ima svoje zahteve, embalaža jim mora zadostiti, tako kot mora zadostiti veljavni zakonodaji. Strankam ponujamo individualno embalažo in po meri narejene pakirne stroje, in ob pogovoru se seznanimo z zahtevami.

Včasih, bolje rečeno pogosto, pa nas pogovori zanesejo tudi na druga področja, seznanimo se z aktivnostmi in izdelki naših strank, in zgodbe so res zanimive, tako zanimive, da bi lahko napisali knjigo (no ja, na srečo že pišemo blog 😀 ). In naše stranke pogosto konvertiramo v naše dobavitelje oz. jim pomagamo pri širitvi prodaje našim drugim strankam, pa tudi dobaviteljem.

Z neemovim oljem in neemovo pogačo (gnojem) smo kar dobro seznanjeni, že kar nekaj kontejnerjev kvalitetnih gnojil smo uspešno uvozili za naše stranke. Neem nas je navdušil, gre za vsestransko sestavino, ki bo v prihodnjih letih razburkala tržišče na področju kmetijstva, kozmetike in prehrane, in mi smo pomemben delček tega mozaika.

Naša stranka je pomembnejši igralec od nas, saj neemovo olje in neemovo pogačo ne le uvaža, temveč tudi proizvaja. Tako je, ima plantaže neemovih dreves in iz njenih sadov pridobiva surovine na nadzorovan in po zahtevnih evropskih standardih sledljiv način.

Na sestanku, ki smo ga imeli pri njih pred par dnevi, smo izvedeli, da imajo neemovo pogačo oz. neem cake na zalogi v Sloveniji – 13 ton! To čudežno 100% naravno gnojilo vsebuje visoko vrednost N-P-K v organski obliki, zato zmanjšuje alkaličnost zemlje, povečuje količino in kakovost pridelka in je 100% združljiv z mikrobi v zemlji. Zaradi specifičnega vonja po ječmenovi kavi in grenkega okusa povečuje število deževnikov v tleh in preprečuje pojav talnih škodljivcev kot so strune, polži, majski poljski hrošči, koloradski hrošči, žerke muh (oljčna, češnjeva, orehova in druge).

Gnojilo ima obliko manjših stisnjenih kosmov, ki pa se zelo hitro drobijo. Imajo specifičen, prijeten vonj, gnojenje da izredne rezultate, primeren je za trte, oljke, povrtnine, krompir in celo vrsto drugih rastlin. Imejte v mislih, da bo jesen kmalu tu, gnoja bo zaradi vojne v Ukrajini primanjkovalo, kar bo od gnoja na voljo pa bo precej drago.

Neem cake oz. neemova pogača se prodaja v big bag vrečah po 500 kg. Za ponudbo in vzorce nas kontajtirajte čim prej, saj bo zaloga hitro pošla.

Naši vzorci neem cake oz. neem pogače

Kontaktiraj nas