Nov produkt po meri: kartonske transportne škatle (kartonaža), paletni vmesni sloji in kotniki za zaščito robov. Hitra dobava.

Nov produkt po meri:   kartonske transportne škatle (kartonaža), paletni vmesni sloji in kotniki za zaščito robov. Hitra dobava.
Nov produkt po meri: kartonske transportne škatle (kartonaža), paletni vmesni sloji in kotniki za zaščito robov. Hitra dobava.

Kot veste, smo specializirani za dobavo velikih količin potiskane embalaže manjših dimenzij, pokrovčkov ter pakirnih strojev po meri.

S ponosom vam sporočamo, da smo z letošnjim letom odprli novo, pomembno poglavje v našem poslovanju: dobavo potiskanih in nepotiskanih kartonskih transportnih škatel (kartonažo), paletnih vmesnih slojev (vmesnikov) in kotnikov (robnikov) za zaščito robov kartonskih škatel na paletah.

Kartone izdelujemo po meri: vi izberete dimenzije, tisk, barvo ter število slojev, mi pa naredimo vse ostalo ter uredimo tudi dostavo. Smo hitri in zanesljivi, pa tudi ugodni. Kako nam to uspe? Specializirani smo za optimizacijo delovnih procesov, kar pomeni, da poskrbimo tako za odstranitev vseh nepotrebnih režijskih stroškov, ki bi sicer bremenili naše stranke v obliki višjih cen kartonaže, kot tudi za poenostavitev postopkov, ki bi sicer podaljševali čas proizvodnje in dostave.

Če se ukvarjate s proizvodnjo, trgovino na debelo, pakiranjem ali logistiko, smo pravi naslov za vas. Če vas zanima sodelovanje, nas kontaktirajte, pripravljene imejte informacije o dimenzijah ter količinah kartonov ki jih potrebujete, in pripravili vam bomo ponudbo, ki je ne boste mogli zavrniti.