Nova storitev: iskanje pokrovčkov na zalogi pri evropskih proizvajalcih

Nova storitev: iskanje pokrovčkov na zalogi pri evropskih proizvajalcih
Nova storitev: iskanje pokrovčkov na zalogi pri evropskih proizvajalcih

Uvajamo novo storitev, in sicer plačljivo iskanje pokrovčkov, dozatorjev, razpršilk in drugih izdelkov na zalogi pri evropskih proizvajalcih in dobaviteljih.

Dnevno prejmemo med 10 in 20 povpraševanji po pokrovčkih. Če izdelkov nimamo na zalogi, povprašamo pri evropskih dobaviteljih, ko dobimo informacijo pripravimo in posredujemo ponudbo naši stranki. In največkrat pri tem tudi ostane – stranka ne naroči ničesar.

Podobno se dogaja tudi pri vzorcih: interesent prosi za posredovanje brezplačnih vzorcev pokrovčkov, mi jih pridobimo, krijemo stroške DHL, in stranka ne naroči ničesar. Stroške pa krijemo mi.

Zato smo se odločili, da bomo pripravo ponudb od danes naprej zaračunavali po 50 eurov + DDV. V primeru, da bo stranka ponudbo sprejela, bomo znesek refundirali ob naročilu, če pa ne bo, potem bo znesek ostal nam.

Naša storitev iskanja izdelkov na zalogi ni zastonj, za to dejanje je treba imeti dobro poznavanje trga in kontaktov, strankam pa naša storitev prihrani precej časa. Ne verjamete? Poskusite najti izdelke sami sami.

Izdelavo ponudbe je možno naročiti tukaj: https://shop.packaging.si/product/priprava-ponudbe/.

Bomo zaradi te plačljive storitve izgubil kakšno potencialno stranko? Najbrž jo bomo res. Vendar od potencialnih strank ne živimo, živimo od strank ki pri nas naročijo izdelke. In našim strankam bomo edino na ta način lahko ponudili premium storitev po meri.

Kontaktiraj nas