Novi izdelki, hitra dobava: plastenke s kapalkami, vrečke za infuzije brez PVC in nosni aktuatorji za otroke in odrasle

Novi izdelki, hitra dobava: plastenke s kapalkami, vrečke brez PVC za infuzije in nosni aktuatorji za otroke in odrasle
Plastenke s kapalkami za 5, 10 in 15 ml

Danes vam predstavljamo nekaj zanimivih, novih izdelkov, ki jih dobavljamo neposredno pri enem izmed pomembnejših evropskih proizvajalcev.

Prvi izdelki, ki se prodajajo v ogromnih količinah, so plastični in so za velikosti 5, 10 in 15 ml. Poleg plastenk je možno naročiti tudi kapalke in pokrovčke. Linijo izdelkov zaokrožuje plastenka SNAP za 15 ml.

Izdelki so nam zelo všeč, predvsem zato, ker so nevtralne bele barve in je nanje možno nalepiti etikete različnih barv in oblik. Plastenke so kvalitetne in izdelane v skladu z najstrožjimi evropskimi normativi, sarže so evidentirane v skladu s standardom kakovosti, dokumentacija je urejena, vsi uporabljeni materiali so sledljivi.

Drugi izdelek, ki ga predstavljamo, so vrečke za infuzijo velikosti 100, 250, 500 in 1.000 ml, ki se uporabljajo seveda v zdravstvene namene. Kot veste, je naše podjetje registrirano za prodajo zdravstvenih pripomočkov v skladu z veljavno slovensko zakonodajo, tako da naj vas verodostojnost izdelkov iz našega prodajnega asortmana ne skrbi: prodajamo izključno najboljše kar je možno dobiti na trgu, po korektnih cenah. Prednost vrečk za infuzijo? Ne vsebujejo PVC!

vrečke za infuzijo velikosti 100, 250, 500 in 1.000 ml
Vrečke za infuzijo velikosti 100, 250, 500 in 1.000 ml, brez PVC

Tretji zanimiv izdelek pa so nosni aktuatorji za otroke in odrasle, različnih navojev in dimenzij. Njihovo uporabo ne bomo posebej predstavljali, lahko pa vam zaupamo, da so eni izmed top sellerjev na tržišču.

Nosni aktuatorji za otroke in odrasle

Če ste zainteresirani za nakup izdelkov, nas lahko kadarkoli kontaktirate in z veseljem vam bomo posredovali ponudbo.

Kontaktiraj nas