OKOLJU PRIJAZNA EMBALAŽA ZA ŽIVILA IZ KRAFT PAPIRJA: preidite na trajnostno embalažo, razlikujte se od konkurence in približajte se eko-prijaznim strankam

OKOLJU PRIJAZNA EMBALAŽA ZA ŽIVILA IZ KRAFT PAPIRJA: preidite na trajnostno embalažo, razlikujte se od konkurence in se približajte eko-prijaznim strankam
OKOLJU PRIJAZNA EMBALAŽA ZA ŽIVILA IZ KRAFT PAPIRJA: preidite na trajnostno embalažo, razlikujte se od konkurence in se približajte eko-prijaznim strankam

Embalaža je povsod; v vašem nakupovalnem vozičku, vaših omarah, vaših dostavah in še veliko več. Ta količina plastike in drugih nenaravnih materialov lahko povzroči okoljske težave, kot je onesnaževanje. Vendar obstaja alternativa: okolju prijazna embalaža.

Okolju prijazna embalaža pripomore k znižanju ogljičnega odtisa, je biorazgradljiva, možno jo je reciklirati in ne vsebuje nevarnih toksinov. Tega se zavedajo številni kupci in lahko nam verjamete, da je povpraševanja po tovrstni embalaži vedno več.

Okolju prijazna embalaža je vsestranska, uporabi se jo lahko za pakiranje živil, kozmetike, oblačil ali celo elektronskih naprav.

Tovrstna embalaža lahko pripomore k ugledu vaše blagovne znamke. Izdelovalec oblek Zara je npr. izjavil, da bodo do leta 2025 vsi njihovi izdelki izdelani iz 100% trajnostnih materialov.

Okolju prijazna embalaža znižuje stroške transporta. Embalaže uporabite manj, manj je volumna in teže v končnih izdelkih. Tako volumen in teža seveda vplivata na ceno transporta.

Pridobite nove stranke: 90% direktorjev se zaveda, da je trajnostna embalaža ključ do uspeha. Z naraščanjem trenda trajnostnih materialov je razvidno, da želijo stranke kupovati izdelke od podjetij, ki imajo iste cilje kot oni.

Trajnostno in okolju prijazno embalažo po meri dobavljamo tudi mi. Za več informacij nas kontaktirajte.

Kontaktiraj nas