Po meri narejena linija za samodejno polnjenje, čepiranje in etiketiranje plastenk s šamponi je pripravljena (VIDEO)!

Po meri narejena linija za samodejno polnjenje, čepiranje in etiketiranje plastenk s šamponi je pripravljena!

Velikoserijska proizvodnja je lahko enostavnejša kot maloserijska, a le v primeru, če se zadeve lotite na pravi način. Kot pravi način imamo v mislih dimenzioniranje naprav glede na potrebe po proizvodnih količinah, glede na dimenzije prostora, je na razpolago, število človeških virov na časovno enoto (število izmen na dan) in pa seveda na material, ki se v proizvodnem postopku uporablja.

Veliko napisanega, za tehnologe nekaj popolnoma razumljivega, a odločitve ponavadi ne slonijo le na tehnologih, temveč tudi na financerjih, managerjih, lastnikih podjetja in drugih ključnih kadrih. Je pa res, da imajo tehnologi velik vpliv na izbiro stroja, saj razumejo delovne postopke, so vanje neposredno vpleteni, poznajo težave in rešitve zanje.

Predstavljamo vam eno zanimivo napravo, ki je bila proizvedena z namenom polnjenja šamponov v plastenke, samodejnega natikanja in pričvrščevanja zamaškov ter etiketiranja nalepk na plastenke. Zadeva deluje popopnoma samostojno, osebe morajo le skrbeti, da je v liniji dovolj praznih plastenk, pokrovčkov in etiket, ter da so iz zaključne rotirajoče se mize polizdelki pravočasno odstranjeni.

Kontaktiraj nas