Ponudba meseca: naprava za avtomatsko polnjenje plastičnih tub + industrijski hladilnik + črpalka z nivojskim stikalom + dostava

Naprava za avtomatsko polnjenje plastičnih tub + hladilnik + črpalka z nivojskim stikalom

Na naših spletnih straneh neradi objavljamo cene naših naprav. Tokrat ceno stroja objavljamo s ponosom, saj smo za naše stranke pripravili ponudbo, ki je neprekosljiva.

Sistem za gretje in varjenje/kodiranje tub

Vas zanima izdelava izdelkov v plastičnih tubah? Ste se že pozanimali o tovrstnih strojih, pa vas visoka ponudba ni prepričala? Prišli ste na pravo stran.

Podajalnik tub v sistem

Predstavljamo vam kvaliteten avtomatski stroj za polnjenje plastičnih tub, zapiranje tub s pomočjo vročega zraka, označevanje s pomočjo lot številk. Stroj smo že dobavljali, ga poznamo, naše stranke so z njim zelo zadovoljne.

Ročno nastavljiva delovna površina glede na velikost tub

Naprava pride predefinirana z orodjem za eno dimenzijo tube, proti plačilu je možno naročiti dodatno orodje za tube drugih dimenzij.

Stikalna plošča z zaslonom, vsi napisi in ukazi so v angleškem jeziku

Hladilnik služi za hlajenje zunanjega dela tub, medtem ko se notranji del greje z vročim zrakom zaradi varjenja. Na stroju delata 2 osebi, ena skrbi za dodjanje praznih tub v podjalnik in preverja, ali se lepo podajajo v napravo, druga pa zlaga napolnjene tube v kartone in jih kontrolira. 

Označevanje tub z lot številkami

Rotacijska pumpa z nivojskim stikalom pride zelo prav, če črpate tekočino iz soda na tleh. Ko pade v loncu od naprave tekočina pod določenim nivojem, se sproži črpalka, ki prične črpati tekočino iu soda v lonec, in neha črpati, ko pride tekočina v loncu do določenega nivoja. Stanja nivoja tekočine v loncu na stroju tako ni treba kontrolirati.

Industrijski hladilnik poskrbi, da grelec tub pred varjenjem ne pregreje preveč na zunanji strani

Naprava brez težav napolni od 30 do 40 kosov na minuto, sposobna je polniti tube premera od 13 do 50 mm, teža stroja je 450 kg, dimenzije 1200mm×900mm×1700mm.

Za pripravo stroja potrebujemo 10 vzorcev praznih tub

Če vas zanima več informacij o stroju, nas kontaktirajte.

Kontaktiraj nas