Preizkusite našo storitev iskanja steklenic in plastenk po meri pri evropskih proizvajalcih

Preizkusite našo storitev iskanja steklenic in plastenk po meri pri evropskih proizvajalcih
Preizkusite našo storitev iskanja steklenic in plastenk po meri pri evropskih proizvajalcih

Živimo v čudnih časih. Velika Britanija se sooča s pomanjkanjem prevoznikov tovornjakov, zaradi česar med drugim vlada pomanjkanje goriva na bencinskih servisih. Razlogov za to je več, eden izmed njih je seveda Brexit.

Na Kitajskem se soočajo s pomanjkanjem električne energije, načeloma zaradi varovanja okolja. Pomanjkanje elektrike na Kitajskem, ki ga povzročajo manjše dobave premoga in vse strožji standardi glede izpustov, je prizadelo industrijo v več regijah in ogroža svetovno dobavno verigo.

V Evropi se draži elektrika in drugi energenti ter kovine, v Združenih državah Amerike se soočajo z inflacijo, cel svet se kljub cepivu ponovno bori proti korona virusu, cene ladijskih in letalskih prevozov letijo v nebo.

V teh negotovih časih je treba poskrbeti za zalogo, saj je treba pravočasno poskrbeti za nemoteno poslovanje v primeru težav v logistični verigi. Kot vsako leto se bodo tudi letos pozimi pojavile težave s prebukiranimi ladjami, gnečami tovornjakov pred pristanišči, pomanjkanjem kontejnerjev, noro rastjo cen prevozov ter seveda živčnosti pred kitajskim novim letom v mesecu februarju. Žal nič novega.

Kot že veste, se ukvarjamo z dobavo embalaže in pakirnih strojev za naše naročnike. Imamo vpeljane dobavne verige in ustaljene dobavitelje po celem svetu, tako v Aziji kot po Evropi in Rusiji. V pripravi imamo spletni katalog, ki vam ga bomo predstavili v mesecu oktobru in v katerem se nahajajo izdelki iz naše ponudbe.

Ker vemo, da izdelki iz naše ponudbe ne zadovoljijo vseh želja in pričakovanj strank, smo se odločili, da bomo predstavili novo storitev in sicer iskanje steklenic, plastenk in pokrovčkov pri Evropskih proizvajalcih. Dnevno sodelujemo s številnimi dobavitelji, ki proizvajajo in imajo na zalogi različen material, tako da vam lahko zelo hitro pomagamo pri realizaciji vaših želja oz. pri dobavi materiala v zelo kratkem času.

Vse, kar nam morate sporočiti, so podatki o željenem materialu (fotografija, volumen, barva, material), količinah in budgetu, ki ste ga pripravljeni investirati. Stekleničke, roll-on embalaža, papirnate vrečke, lončki.. nobena od teh stvari nam ne predstavlja ovire! Zaupajte iskanje embalaže strokovnjakom in prihranite čas za druge aktivnosti.

Kontaktiraj nas