Priročna namizna naprava za polavtomastko polnjenje steklenic od 5 ml do 3.500 ml

Priročna namizna naprava za polavtomastko polnjenje steklenic od 5 ml do 3.500 ml
Priročna namizna naprava za polavtomastko polnjenje steklenic od 5 ml do 3.500 ml

Tokrat vam predstavljamo napravo, ki jo enostavno morate imeti, če se ukvarjate z doziranjem tekočin v steklenice.

Gre za polavtomatsko dozirno napravo, ki deluje na električno energijo, enofazni tok napetosti 220V frekvence 50 Hz, moč motorja je 40 W. Za delovanje ne potrebuje priključka za zrak! Enostavno jo položite na mizo, priklopite na električni tok, nastavite količino in hitrost doziranja in naprava je pripravljena na delo.

Z napravo lahko polnite stekleničke od 5 ml pa vse tja do 3,5 litrov. Opremljena je s filtrom, ohišje je iz nerjavečega jekla in je enostavna za čiščenje. Črpalka poskrbi za sesanje tekočine iz vsebnika na eni strani in za doziranje tekočine v stekleničke na drugi. Tekočine, primerne za doziranje, so voda, vino, kozmetični fluidi, raztopine ipd. Neprimerne tekočine pa so zelo goste tekočine (detergenti ali omake) in tekočine, ki vsebujejo drobne delce.

Napravo smo natančno testirali in jo priporočamo, saj je zelo zanesljiva

Dimenzije naprave so 360x255x170 mm, premer dozirne šobe je 8 mm, napaka je manjša od 0,5%, najdaljša razdalja od vira tekočine je 2 metra. Po uporabi lahko napravo očistite in pospravite v omaro, da vam ne zavzema preveč dragocenega prostora na delovnih površinah. Uporabite jo lahko za polnjenje vzorčnih, pa tudi večjih količin steklenic. Polnjenje se sproži s stopalko (pedalom) ali pa samodejno ob nastavitvi zakasnitvenega časa.

Kontaktiraj nas