Proizvajalci nam dnevno ponujajo material za pakiranje v prodajo. Če material ne prestane vseh testov, ga zavrnemo.

Proizvajalci nam dnevno ponujajo material za pakiranje v prodajo. Če material ne prestane testov, ga zavrnemo.

Specializirani smo za prodajo materiala in izdelkov za pakiranje v velikih količinah. Material kupujemo pri Kitajskih proizvajalcih, zaradi česar so naše cene konkurenčne.

Zaradi velikega volumna transporta imamo pri vseh pomembnejših hitrih kurirjih priznane visoke popuste, zaradi česar ponujamo tudi hitro in poceni dostavo.

Kljub temu, da dobavljamo velike kolličine, včasih sprocesiramo tudi nekatera manjša naročila, po par 1.000 kosov. Razlogi so človeške narave, najpogosteje pomagamo mladim podjetnikom pri vzpostavitvi posla ali pa pidjetnikom v velikih časovnih stiskah. Gre bolj za izjemo kot pravilo.

Ne glede na to, ali procesiramo veliko ali manjše naročilo, moramo kupcu zagotoviti kvaliteten izdelek. In kako izluščiti zrno od plevela? S testiranjem.

Testirati je treba na grob način. Le najkvalitetnejši izdelki, ki zdržijo vsa testiranja, so dovolj dobri za naše stranke

Zaradi velikih količin smo s strani proizvajalcev dnevno bombardirani z novimi izdelki, ki bi jih radi dali v prodajo. Izdelki, za katere ocenimo, da bodo primerni za naše stranke, testiramo: odpornost, kvalitetnost, uporabnost. Če se med testiranji izkaže, da izdelek ni vzdržljiv, kvaliteten ali uporaben, ga gladko zavrnemo.

Testiranja so grozljiva: izdelek grobo pritiskamo, mečemo po tleh, pogosto tudi tolčemo s kladivom, polivamo z alkoholom in kislinami, sežigamo, drgnemo, lomimo, razstavljamo, praskamo. Če začutimo nekvalitetno izdelavo, ga zavrnemo.

Zakaj to počnemo? V enem izmed naših člankov smo omenili pregovor “bolje preprečiti kot zdraviti”, in tudi v tem primeru je tako. Če bi strankam prodali velike količine nekvalitetnega materiala, bi imeli lahko težave. Težav pa ne želimo ne imeti ne povzročati drugim.

Kontaktiraj nas