Pumpice, razpršilke, sprajerji… različne barve, navoji in dolžine cevčic, največja zaloga v Evropi!

Pumpice, razpršilke, sprajerji... različne barve, navoji in dolžine cevčic, največja zaloga v Evropi!
Pumpice, razpršilke, sprajerji… različne barve, navoji in dolžine cevčic, največja zaloga v Evropi!

Pumpice? Razpršilke? Nobena skrivnost ni, da postajamo pomemben igralec na Evropskem trgu dobav potiskane embalaže, pokrovčkov, plastenk in pakirnih strojev.

Imamo ogromno mrežo proizvajalcev po celem svetu. Smo hitri, fleksibilni in zanesljivi. Enake lastnosti striktno zahtevamo tudi od naših dobaviteljev, ki so locirani po celem svetu. Ne zanima nas, s koliko in kakšnimi certifikati kakovosti razpolagajo naši dobavitelji. Ne zanima nas niti to, kako veliki so in kje so locirani. Zanima nas samo to, da nam zagotavljajo kvalitetne pumpice po konkurenčnih cenah in s hitro dostavo.

V spodnji galeriji fotografij so dozatorji in pumpice, ki so hitro dobavljivi in na zalogah po evropskih skladiščih. Navoji so 20/410, 24/410 in 28/410. Gre za razpršilke s sprožilcem trigger, pumpice in sprajerji s pokrovčkom. Barve so različne (črne, bele, barvne kombinacije).

Ponujamo kvalitetne pumpice. poslujemo hitro in korektno

Zaradi evropske lokacije zalog, kot so Nemčija, Italija, Španija in Slovenija, vam dostavo organiziramo zelo hitro. Sodelujemo s številnimi prevozniki, špediterji in agenti tovora. Poleg tega poskrbimo, da po potrebi skrajšamo dolžino cevčic v skladu z vašimi zahtevami. Kar konkurenca naredi v več tednih, mi naredimo v le nekaj dneh!

Naše izdelke ne odlikuje le odlična kakovost, ampak tudi ugodna cena. Poskrbimo za kvalitetno pakiranje in zaščito pred zunanjimi vplivi, kot so poškodbe, vlaga, umazanija. Vsi izdelki so v kartonih natančno prešteti in označeni na enostaven in razumljiv način.

Naše stranke so mednarodna podjetja, ki so zelo stroga do dobaviteljev. Z večino sodelujemo že dolgo, kar potrjuje naše smernice in pravilno začrtano poslovno pot. Dobro sodelovanje nam odpira nova tržišča, saj so naše stranke zadovoljne in nas rade priporočajo tudi drugim podjetjem. Svoje odgovornosti tako do naših strank kot do njihovih kupcev se zavedamo, saj so bistvo našega poslovanja. Poslujemo tako, kot zahtevamo tudi od naših dobaviteljev: perfektno.

Če potrebujete pakirni material ali pumpice, ste prišli na pravi naslov. Kontaktirajte nas še danes. Zagotavljamo vam, da boste tako nad ponudbo kot nad hitrostjo realizacije posla prijetno presenečeni.

Kontaktiraj nas