Razpršilke trigger izdelane po meri: ponujamo vam najhitrejši dostavni čas v Evropi!

Razpršilke trigger izdelane po meri: ponujamo vam najhitrejši dostavni čas v Evropi!

Zaradi hitre dostave, ugodnih cen, profesionalne storitve in korektnega odnosa smo v preteklih letih osrečili številne kupce dozatorjev in razpršilk, tako v Sloveniji kot v tujini.

Naše razpršilke in dozatorji so nameščeni na izdelke za razkuževanje rok, čiščenje stekel, zatiranje škodljivcev in za skrb rastlin.

Trenutno vlada na trgu dobave razpršilk in pumpic velik strah. Evropski dobavitelji imajo namreč zelo dolge dobavne roke, ki segajo do decembra 2021, Kitajski dobavitelji pa povečini ne sprejemajo več naročil, saj se pripravljajo na praznovanje kitajskega novega leta, ki bo potekalo cel mesec februar.

Težave so tudi pri odpremah že proizvedenih razpršilk, saj na Kitajskem zaradi covida primanjkuje ladijskih zabojnikov, ladje so prebukirne, cene prevozov letijo v nebo – trenutno so 3x višje kot v ‘normalnih’ razmerah.

Po drugi strani, na evropskem trgu vlada veliko povpraševanje po teh izdelkih. Podjetja, ki so zaloge že porabila, imajo tako velike težave, saj do pumpic in triggerjev ne morejo priti v normalnem roku.

Tukaj vstopimo na oder mi. Zaradi specializacije na tem področju, utečenih transportnih poti, sodelovanja s transportnimi agenti v državah proizvajalcev in ogromno izkušenj vam lahko dispenzerje – pumpice in razpršilke trigger dostavimo v pičlih 2 mesecih po naročilu:

  • količine navzgor niso omejene;
  • možnost izbire barve izdelkov;
  • možnost izbire načina škropljenja (spraj, curek, pena);
  • možnost izbire navoja pokrovčka;
  • možnost izbire dolžine cevčice.

Ne le to, večjo količino teh izdelkov imamo tudi na zalogi in so na razpolago za takojšnjo odpremo!

Če potrebujete material, nas pokličite ali nam pišite.

Kontaktiraj nas